Tik Talk: Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Θα συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Tik Talk: Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε μία συνέντευξη χείμαρρο, μιλάει απόψε στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ, για τον εαυτό του και τις επιλογές του, αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Ο γιος του, Γιώργος και η συζήτηση για το μεγάλο ζήτημα της τεκνοθεσίας. Οι φίλοι του, ο ρόλος που έχουν παίξει στη ζωή του, και η συγκίνησή του στα όσα λένε γι’ αυτόν.

Γιώργος Καπουτζίδης, Τζένη Μπότση, Φωκάς Ευαγγελινός και Μαριέλλα Σαββίδου μιλούν στην εκπομπή για τον δικό τους Φώτη. Ακόμα, η στάση του απέναντι στο κίνημα «Me too» και η στήριξή του στην Τζένη Μπότση, όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της ιστορία.

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή τους στα social media, με την τοποθέτηση της σημαίας τους στον πίνακα «Όρκος των αγωνιστών» του Θεόδωρου Βρυζάκη.

Τέλος, ο κορωνοϊός που έπληξε τις επιχειρήσεις του, τα Podcasts και η νέα του εκπομπή στο Youtube. Θα επιστρέψει ή όχι στην τηλεόραση;

To trailer της συνέντευξης του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ

«Ήμουν άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να αποκαλυφθεί»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γιο του κάτι που κάνει σπάνια.

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός. Είμαι μέλος στο σωματείων Ελλήνων ηθοποιών από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό.

Πάντα ζούσα ελεύθερα, πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία που δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη του.

«Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας», συνέχισε.

Ενώ, ολοκλήρωσε λέγοντας; «Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα κατωτερότητας που μπορεί να έχουν ότι η Ευρώπη τα κάνει καλύτερα. Οι Έλληνες έχουμε τη δική μας δύναμη. Πιστεύω ότι πάντα αγαπούσαμε τους ανθρώπους.

Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά». Να σημειώσουμε πως όταν βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σημειώθηκε ένταση με την Γερμανού.