MasterChef 5: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα μετά την ομαδική

«Ένιωσα ότι δεν με υποστηρίζουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα μετά την ομαδική

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 έδειξε η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, στο οποίο φαίνεται η Μαργαρίτα, η οποία έχει έρθει σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση μετά την ομαδική δοκιμασία.

Η μπλε ομάδα ακούει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές ενώ η Μαργαρίτα δείχνει καταβεβλημένη με τα όσα ακούει. Μάλιστα την στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός πως η ομάδα της δεν την υποστήριξε όσο θα ήθελε.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Τζαμαλής «θάβει» το πιάτο του Στέφανου μπροστά στους κριτές παρόλο που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, λέγοντας πως: «Είναι καλό αλλά όχι για το MasterChef».

Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5

Αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του MasterChef. Είναι μία από τις καλύτερες μαγείρισσες του διαγωνισμού ενώ κέρδισε και το Sliver Award μαζί με 10.000 ευρώ, τα οποία αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιήσει για τον γάμο της.

Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχουμε ακούσει τη Μαργαρίτα να αναφέρεται στον αρραβωνιαστικό της, τον Χρήστο, ενώ στα προηγούμενα επεισόδια του είπε μέσα από τις δηλώσεις της, πως θα τον παντρευτεί ακόμα κι αν δεν θέλει εκείνος.

Επειδή λοιπόν Χρήστο ακούγαμε και Χρήστο δεν βλέπαμε, σας βρήκαμε τον αγαπημένο της Μαργαρίτας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι!

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef 5Μαργαρίτα Νικολαΐδη σύντροφος

Η Μαργαρίτα έρχεται στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5.