Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι αυριανοί 10/4 καλεσμένοι του Παπαδόπουλου

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κώστα Μακεδόνα

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι αυριανοί 10/4 καλεσμένοι του Παπαδόπουλου
TV24 09.04.2021 14:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον Κώστα Μακεδόνα, στον δημοφιλή ερμηνευτή με την ξεχωριστή διαδρομή στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Μαζί του στο μουσικό μέρος της εκπομπής, χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές, με ιδιαίτερες συμπράξεις και αγαπημένα τραγούδια οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαίρη Δούτση και Γιάννης Γρόσης.

Στην υγειά μας ρε παιδιά Παπαδόπουλος

Μία παρέα γίνονται μαζί τους τιμώντας τον φίλο, τον συνεργάτη, τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα οι: Τζένη Μπότση, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κατερίνα Βρανά, Παύλος Παπαδημητρίου, Νίκος Συρίγος, Χρήστος Σπανός, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Σοφία Μανωλάκου, Εύη Αγγελίνα και Σάρα Τοσκάνο.

Ένα αφιέρωμα που το «απογειώνει» με την σπουδαία του φωνή ο Κώστας Μακεδόνας, αποδεικνύοντάς μας γιατί παραμένει τόσο αγαπητός. Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται για το Στην υγειά μας, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα έπρεπε να πληρώνονται.

O τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία μάλιστα ενδέχεται να κοπεί την επόμενη σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Κώστας Μπίγαλης Σπύρος Παπαδόπουλος

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

«Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Κίνηση «ματ» στην prime time από τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Φέρνει στην εκπομπή τον Φοίβο

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μονοψήφια νούμερα για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

Share