Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ στο σπίτι της Ρανά

Όσα θα δούμε σήμερα στο STAR

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ στο σπίτι της Ρανά
TV24 09.04.2021 14:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 9/4 επεισόδιο της Τούρκικης σειράς του STAR, Elif, θα δούμε τον Ταρίκ να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στο σπίτι της Ρανά, που βρίσκεται για επίσκεψη με την σύζυγό του, Χουμεϊρά.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του STAR Elif

O Κερέμ αρχίζει να έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά, την παιδική του φίλη - δείτε πως ήρθαν κοντά. Οι δυο τους διασκεδάζουν πολύ και η Σουρεγιά σκέφτεται πόσο τον αγαπάει. Ο Ταρίκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι της Ράνα και μεταδίδει τη νευρικότητά του και στη Χουμεϊρά.

Όταν ο Τζεμ και η Ράνα είναι στην κουζίνα ο Ταρίκ λέει στη γυναίκα του πως θέλει να φύγουν. Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα επειδή καταστρέφει άλλη μια ωραία βραδιά της. Το δείπνο που ακολουθεί, είναι ένα πραγματικό βασανιστήριο για τον Ταρίκ και ανακουφίζεται όταν η βραδιά τελειώνει. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του άντρα της.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά περνούν όμορφες στιγμές. Το επόμενο πρωί, ο Κερέμ σκέφτεται πως ερωτεύεται τη Σουρεγιά και δυσκολεύεται να το αποδεχθεί. Η Σουρεγιά ξυπνάει ευτυχισμένη γιατί πέρασε ένα υπέροχο βράδυ με τον Κερέμ.

Elif 6/4

Η Παρλά είναι στην έπαυλη άρρωστη και η Χουμεϊρά δεν την αφήνει να πάει σπίτι της σε αυτή την κατάσταση γιατί οι γονείς της λείπουν στο εξωτερικό.

Η Παρλά σκέφτεται πως είναι καλό να μείνει εκεί για να μην αφήσει μόνους τον Κερέμ με τη Σουρεγιά. Ανεβαίνει στον πάνω όροφο να δει τον Κερέμ και όταν τον βλέπει λιποθυμάει. Ο Κερέμ την παίρνει αγκαλιά και η Σουρεγιά βλέπει τη σκηνή και την παρεξηγεί.

Νομίζει πως ο Κερέμ και η Παρλά φιλιούνται και επιστρέφει στο δωμάτιό της κλαίγοντας. Ο Κερέμ προσπαθεί να φροντίσει την Παρλά, η οποία είναι σε κακή κατάσταση. Η Σουρεγιά ζηλεύει και πιστεύει πως ο Κερέμ και η Παρλά έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Η Ματσιντέ συναντά την Μελέκ στο νοσοκομείο

Η επήρεια των δηλητηριώδη χαπιών που δίνει η Βιλντάν στη Ματσιντέ έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα πρωί που η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι της για να ζητήσει βοήθεια. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα και χαίρεται όντας μόνος στο γραφείο του, αλλά όταν φτάνει στο νοσοκομείο κάνει πως δήθεν αγωνιά για την τύχη της πεθεράς του:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά, ενώ της ξεκαθαρίζει: «Θα ανταμειφθείς αδρά για όσα έκανες». Καθώς μιλάνε τους βλέπει η Σουρεγιά αλλά δεν ακούει τι λένε. Ομως της φαίνεται παράξενο να είναι οι δυο τους μόνοι.

Elif Ματσιντέ Μελέκ

Στη συνέχεια, η γιατρός ζητάει να της δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά, που τα έχει μαζί της, τα δίνει, με τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να πανικοβάλλονται. Οι γιατροί έχουν στη διάθεσή τους τα δηλητηριώδη χάπια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τα βάζει μαζί της αλλά εκείνη του λέει πως έχει φροντίσει να αλλάξει τα χάπια, οπότε οι γιατροί έχουν στα χέρια τους τα αληθινά και όχι τα δηλητηριώδη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να της θυμίσουν το παρελθόν.

Η συνάντηση της Ματσιντέ με την Μελέκ

Αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και μάλιστα στο ίδιο που βρίσκεται και η Ματσιντέ. Οι γιατροί τής δίνουν ηρεμιστικό αλλά μέχρι να επιδράσει στον οργανισμό της, η Μελέκ το σκάει και περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Μπαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ, η οποία βλέπει μια γυναίκα αλλά είναι πολύ ζαλισμένη. Την ίδια ώρα, η Ελίφ φτάνει στο νοσοκομείο με τον Κερέμ για να δει τη Ματσιντέ, αλλά τους λένε πως δεν είναι καλή ώρα.

Ομως, η μικρή προσπαθεί να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Ματσιντέ, την ώρα που είναι μέσα και η Μελέκ, αλλά η Βιλντάν τη βλέπει, τη μαλώνει και την απομακρύνει. Η Ματσιντέ ζητάει νερό και κρατάει το χέρι της Μελέκ. Ομως δεν την αναγνωρίζει καθώς δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της γυναίκας τού Γιουσούφ. Η Μελέκ τελικά το σκάει από το νοσοκομείο και η Τουλάι με τον Βεϊσέλ καταφέρνουν να τη βρουν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως πρέπει να κλείσει την Μελέκ σε ίδρυμα

Elif: Σοκ για Βεϊσέλ και Τουλάϊ - Βλέπουν ολοζώντανη την Μελέκ

Share