MasterChef 5 - Τζαμαλής: «Εγώ δουλεύω δέκα χρόνια, υπάρχουν παιδιά στο σπίτι που έχουν δουλέψει μόνο τρία χρόνια»

Πέταξαν όλοι τα «καρφιά» τους μετά την ομαδική δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Τζαμαλής: «Εγώ δουλεύω δέκα χρόνια, υπάρχουν παιδιά στο σπίτι που έχουν δουλέψει μόνο τρία χρόνια»

Λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες του MasterChef 5 μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στην δοκιμασία αλλά και στο αν περίμεναν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο.

Οι δηλώσεις των παικτών του MasterChef 5

Παναγιώτης Τζαμαλής: «Περίμενα ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Είμαι δέκα χρόνια επαγγελματίας και δεν έχω μπει ούτε μία μέρα στο ταμείο ανεργίας. Υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που έχουν δουλέψει μόνο τρεις σεζόν, μία την πιάνουν και μία την αφήνουν την μαγειρική.

Παύλος: «Είμαι ακόμα εδώ ζωνταντός. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω εδώ, όσο πάμε τώρα θα δούμε. Μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει το... αυτομαστίγωμα».

Στέφανος: «Έχουμε ηρεμήσει όλοι μέσα στο σπίτι, έχουμε βρει την ησυχία μας. Δεν το σκεφτήκαμε να δώσουμε την αρχηγεία στη Μαργαρίτα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Τζιοβάνι: «Ήθρα εδώ και περίμενα να είμαι αρχηγός, με στενοχώρησε λίγο που ο Στέφανος και η Μαρία είπαν πρώτοι να αλλάξουμε αρχηγό. Σαν να φοβήθηκαν κάτι από εμένα,

Μαρία: «Ήθελα πολύ τη Μαργαρίτα σαν αρχηγό και ήθελα να την κάνω να πάρει ακόμα περισσότερο τα πάνω της.

Διονύσης: «Στενοχωρήθηκα λίγο που δεν έγινα αρχηγός, έκλαψα λίγο αλλά έκατσα. Δουλεύω καλύτερα ίσως όταν είμαι από πίσω. Τα πράγματα είναι διαφορετικά απο την αποχώρηση του Ιωάννη και την αποχώρηση του Σκορδάκη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα μετά την ομαδική

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 έδειξε η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, στο οποίο φαίνεται η Μαργαρίτα, η οποία έχει έρθει σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση μετά την ομαδική δοκιμασία.

Η μπλε ομάδα ακούει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές ενώ η Μαργαρίτα δείχνει καταβεβλημένη με τα όσα ακούει. Μάλιστα την στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός πως η ομάδα της δεν την υποστήριξε όσο θα ήθελε.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Τζαμαλής «θάβει» το πιάτο του Στέφανου μπροστά στους κριτές παρόλο που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, λέγοντας πως: «Είναι καλό αλλά όχι για το MasterChef».