Φάρμα Highlights (9/4): Η αλλαγή στο παιχνίδι, ο νέος αρχηγός και ο πιο δημοφιλής παίκτης

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (9/4): Η αλλαγή στο παιχνίδι, ο νέος αρχηγός και ο πιο δημοφιλής παίκτης

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι, στον νέο αρχηγό και στην ανάδειξη του πιο δημοφιλή παίκτη.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας (9/4)

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για μια αλλαγή στο παιχνίδι

Με μια ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου να διαβάσουν το γράμμα της Μαρίας Φραγκάκη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και να αναδείξουν τον αρχηγό.

Φάρμα ανακοίνωση Σάκη Τανιμανίδη

Ωστόσο, πριν από αυτήν την διαδικασία, ο Σάκης ανακοίνωσε μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τον πιο αγαπημένο παίκτη από το παιχνίδι, στον οποίο πρόκειται να δώσει αυτόματα και την ασυλία.

Το αποτέλεσμα θα το ανακοινώσει μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί

Τους δύο νέους υποψήφιους αρχηγούς όρισαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας οι παίκτες, με τον Θανάση Πάτρα και τον Βασίλη Μαντζουράνη να διεκδικούν αυτήν την εβδομάδα την αρχηγία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους εν δυνάμει αγρότες στο τραπέζι προκειμένου να τους ανακοινώσει μια αλλαγή στο παιχνίδι αλλά και να ορίσουν τους νέους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Φάρμα Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί

Η Μαρία Φραγκάκη, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, όρισε ως πρώτο υποψήφιο τον Θανάση Πάτρα, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία, όρισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη!

Ο Θανάσης Πάτρας ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Την αρχηγία της εβδομάδας διεκδίκησαν στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Ο πρώτος επιλέχθηκε από την Μαρία Φραγκάκη που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο, ενώ ο δεύτερος από τους υπόλοιπους παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία.

Φάρμα ο Θανάσης Πάτρας ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Οι δύο άντρες δοκιμάστηκαν σε ένα δύσκολο αγώνισμα, με τον Θανάση Πάτρα τελικά να σημειώνει καλύτερη επίδοση και να ορίζεται ο νέος αρχηγός.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, σύμφωνα με την οποία κάνει την εμφάνιση του ο πιο δημοφιλής παίκτης.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία κάθε εβδομάδα να ψηφίζει και να ορίζει τον πιο αγαπημένο του παίκτη, που θα του δίνει και αυτόματα ασυλία.

Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Έτσι λοιπόν, για αυτήν την εβδομάδα ως πιο δημοφιλής παίκτης ορίστηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μόλις άκουσε το όνομα του ούρλιαζε από την χαρά του ενώ δεν δίστασε και να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Κυριακή και Ντούπης οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Τους δύο νέους υπηρέτες διάλεξε στο χθεσινό επεισόδιο ο Θανάσης Πάτρας για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, καθώς ορίστηκε νωρίτερα ο νέος αρχηγός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου ο Θανάσης να ανακοινώσει σε όλους ποιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες των υπηρετών.

Φάρμα Κυριακή και Ντούπης οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Προς έκπληξη όλων, ο αρχηγός όρισε ως υπηρέτες το ζευγαράκι του σπιτιού, δηλαδή τον Ντούπη και την Κυριακή, με τα δύο παιδιά βέβαια να φαίνονται ενθουσιασμένοι που για μια εβδομάδα θα μένουν στο ίδιο δωμάτιο.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη η πρώτη μονομάχος

Τον πρώτο μονομάχο κλήθηκε να ορίσει στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Θανάσης Πάτρας, καθώς είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας.

Ο Θανάσης αρχικά όρισε για υπηρέτες το ζευγάρι του σπιτιού, δηλαδή την Κυριακή και τον Ντούπη, μια απόφαση που φαίνεται να μην χάλασε και ιδιαίτερα τα δύο παιδιά, μιας και θα μένανε στο ίδιο δωμάτιο.

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός κλήθηκε να διαλέξει έναν από τους δύο για τον πρώτο μονομάχο, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι θα βγάλει στον τάκο τον Ντούπη.

Ωστόσο, ο Θανάσης έκανε την ανατροπή και όρισε ως μονομάχο την Κυριακή, με τις υπόλοιπες γυναίκες να δείχνουν έντονα την ενόχληση τους, καθώς μόνο οι γυναίκες βγαίνουν ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Φάρμα η Κυριακή Κατσογρεσάκη η πρώτη μονομάχος