Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας

Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας

O Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας μπήκαν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Με έκπληξη αντιμετώπισαν την είσοδο των δύο νέων παικτών στη «Φάρμα» οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έφτασαν και τάραξαν την… καθημερινότητα των παικτών, οι οποίοι ξεκουράζονταν λίγο μέχρι οι δύο μονομάχοι να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι!

Οι παίκτες έδειξαν τους χώρους στους «νέους», με τον Τάσος Ξιαρχό να αντιδρά στις… υποδείξεις, κυρίως για το πού θα κοιμηθεί. Στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα με τις γυναίκες και πήρε το μέρος τους όσον αφορά στο γεγονός ότι εκείνες είναι οι μόνες που μαγειρεύουν. Από την άλλη ο Κώστας Γκρέκας έκατσε με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και στη συνέχεια έπιασε δουλειά, κόβοντας ξύλα.

Η είσοδος των νέων παικτών στη Φάρμα

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι

Πριν καλά καλά μπει στην Φάρμα, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση του, καθώς φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής πρόκειται να δούμε τον χορογράφο αλλά και τον Κώστα Γκρέκα να εισβάλλουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου αλλά και του Ερωτόκριτου, φαίνεται να επηρεάστηκαν και οι υπόλοιποι εν δυνάμει αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος ένιωσε αρκετά δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των παικτών, καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τους αρχηγούς της Φάρμας.