MasterChef 5 Highlights (10/4): Η ψηφοφορία, το δύσκολο πιάτο και η αποχώρηση της Μαργαρίτας

Ο κακός χαμός χθες στην κουζίνα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (10/4): Η ψηφοφορία, το δύσκολο πιάτο και η αποχώρηση της Μαργαρίτας

Χαμός έγινε και στο χθεσινό (10/4) επεισόδιο του MasterChef 5 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την ψηφοφορία που δημιούργησε κάποιες εντάσεις, στο πιάτο του καλεσμένου που άφησε άναυδους τους παίκτες και στην αποχώρηση της Μαργαρίτας που έκανε όλο το Twitter να κλάψει!

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Μαργαρίτα, Μαρία και Τζαμάλ υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι ηττημένοι της ομαδικής δοκιμασίας, τα μέλη της Μπλε ομάδας δηλαδή, κλήθηκαν να ψηφίσουν και να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση!

Νικητής της ατομικής ασυλίας αναdείχθηκε ο Στέφανος, ο οποίος πέρασε αυτόματα στην 8άδα του MasterChef και δεν μπορεί να ψηφιστεί!

Οι υποψήφιοι τελικά προς αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα, η Μαρία και ο Παναγιώτης!

"Όχι ρε π@@η μου, λες και το ήξερα"

Ένα απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef 5 παρακολουθούμε απόψε όπου ένας παίκτης μετά τη δοκιμασία αποχώρησης θα φύγει από το παιχνίδι και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα, η Μαρία και ο Παναγιώτης!

Οι τρεις τους θα πρέπει να φτιάξουν ένα γλυκό του guest pastry chef Μαρίνου Κόσμα!

Κάποιοι σάστισαν, αφού δεν έχουν κάνει ξανά κάτι τέτοιο με τα συγκεκριμένα υλικά. Ωστόσο η Μαργαρίτα ήταν αυτή που ανησύχησε περισσότερο καθώς τα γλυκά δεν είναι το φόρτε της και δεν θέλει να ασχολείται. Κάποιες στιγμές σε ανύποπτο χρόνο ξεστόμισε: «Όχι ρε π…η μου, λες και το ήξερα.»

Αποχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef είδαμε τους υποψηφίους να στέκονται μπροστά από την κριτική επιτροπή.

Μαργαρίτα, Τζαμάλ και Μαρία βρέθηκαν στη θέση να μαγειρέψουν για την παραμονή τους, ωστόσο αυτή έγινε ακόμα δυσκολότερη, όταν ο καλεσμένος pastry chef Μαρίνος Κοσμάς άνοιξε την καμπάνα του και παρουσίασε το γλυκό του.

Η σοκολατένια σφαίρα και τα όσα περιείχε μέσα της έκαναν τους υποψήφιους προς αποχώρηση να χλομιάσουν, γνωρίζοντας ότι αυτό που επρόκειτο να κάνουν ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Η παίκτρια που συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία και αποχώρησε τελικά από το σπίτι του Masterchef είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Οι κριτές της είπαν τόσο κολακευτικά λόγια για τις ιδέες που έφερε στο MasterChef αλλά και το πόσο εκτίμησαν τον ακέραιο χαρακτήρα της, με την ίδια κυριολεκτικά να πλαντάζει στο κλάμα με όσα άκουγε. Τα ίδια είχαν να αναφέρουν κι οι συμπαίκτες της καθώς η παρουσία της ήταν σαν να έφερνε την ισορροπία μέσα στο σπίτι.

Στο τέλος μάλιστα οι κριτές την αγκάλιασαν τρυφερά, αφού όλοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι έφυγε μια πολύ καλή παίκτρια από πολλές απόψεις.