8 Λέξεις: Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας

Στις 8 Λέξεις, η εμφάνιση στο κανάλι του Παύλου ενός νέου ρεπόρτερ φέρνει αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Πρώτη που τον πρόσεξε είναι η Ελισάβετ, που παρά τα προβλήματά της με τον Αιμίλιο εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Παύλου. Το ίδιο όμως έγινε και με την Ηλιάνα, η οποία πήγε ένα βήμα παραπάνω....

Η Ηλιάνα πηγαίνει στο κανάλι και εκεί συναντάει τυχαία τον Παύλο και αμέσως ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει. Στην αρχή ρωτάει κάποιους στο σταθμό: “Ποιος είναι αυτός; δεν το έχω ξαναδεί εδώ. Δουλεύσει σε μας;” λέει και μαθαίνει ότι μόλις έχει προσληφθεί. ;Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα γοητεύεται από την πρώτη στιγμή απ΄ αυτόν και μάλιστα δεν το κρατάει κρυφό. Του δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά και ο Παύλος φαίνεται να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που του δείχνει.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα έχει να εξακριβώσει και το τι ακριβώς συμβαίνει με την Μαίρη και τον Δημήτρη, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι σατανικό σχεδιάζουν κατά της εταιρείας και του πατέρα της. Ετσι βρίσκει την ευκαιρία και κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της. Αυτός ο σκοπός, αλλά και η παρουσία του νέο ρεπόρτερ που την έχει ξετρελάνει, είναι ο λόγος που η Ηλιάνα όλο και πιο πολύ κάνει την εμφάνισή της στα γραφεία του σταθμού. Την ίδια στιγμή, ο Αιμίλιος και η Μάγδα χωρίζουν.

8 Λέξεις Ηλιάνα

Έτσι μπαίνει ο νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας στις 8 Λέξεις

Λίγο αργότερα μάλιστα η Ηλιάνα πετυχαίνει τον Παύλο στους διαδρόμους του καναλιού και τον φλερτάρει ανοιχτά. Ζητάει να μάθει περισσότερα γι αυτόν και δεν αργεί να του ζητήσει να βγουν ραντεβού: “Δεν είναι και πολύ βολικό να τα λέμε στους διαδρόμους. Τι θα έλεγες να τα βρεθούμε το βράδυ μετά την δουλειά” του λέει κι εκείνος δέχεται. Ο Παύλος από την πλευρά του αισθάνεται γοητευμένος όχι όμως στον βαθμό που είναι η Ηλιάνα. Ωστόσο η σχέση τους θα αρχίσει και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ότι η ζωή της Ηλιάνας αλλάζει...

Η Εύα μένει έγκυος

Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο. Το ζευγάρι τρελό από ευτυχία καλούν στο σπίτι τους φίλους και του συγγενείς τους για να τους κάνουν το τραπέζι και για να ανακοινώσουν σε όλους τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ευας.

Ολοι είναι χαρούμενοι και το γιορτάζουν, ενώ η Ευα στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει και την πιθανή αντίδραση της Ολυμπίας, η οποία έτσι κι αλλιώς βιώνει μια ακόμη προβληματική περίοδο. Τέλος λίγο αργότερα ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο, γεγονός που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.