8 Λέξεις: Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα

Οι εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (12-15/4)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (12-15/4) της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, αφού η Ηλιάνα παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί τον Οδυσσέα μετά και από την συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας στις 8 Λέξεις (12-15/4)

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ο Έκτορας καταφέρνει να παγιδέψει τον εκβιαστή της Γεωργίας. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί για φαγητό με τον Άλκη και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια για την ύπαρξη ενός πιθανού αδερφού της. Ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του.

Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Τελικά, η Μαίρη ενδίδει στην πολιορκία του Μάρκου και διανυκτερεύει σπίτι του. Ο Δημοσθένης δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από Κύπρο αλλά δεν ξέρει αν θα κάνει το βήμα, γιατί δεν θέλει να χάσει τη Ναυσικά. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Αποστολία και της ομολογεί ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο. Την ίδια στιγμή, η Μάγδα θα πετάξει τον Αιμίλιο έξω από το σπίτι.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ο Άκης ζηλεύει τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια, έκπληκτη από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το ενδεχόμενο να έχει αδερφό, ζητάει να μάθει λεπτομέρειες. Ο Φρίξος έχει λυσσάξει με το θέμα του θηλασμού και περιφέρεται σε όλη την Κέρκυρα προσπαθώντας να βρει συμπαραστάτες στον προβληματισμό του, αφού η Έλλη δείχνει να τον αγνοεί, καθώς είναι αφοσιωμένη στις πρόβες του νυφικού της.

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα κρυφακούει μια συζήτηση του Δημήτρη με τη Μαίρη και αρχίζει να τους υποψιάζεται. Μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια δέχεται να κάνει έναν συμβιβασμό στο θέμα του Άγγελου και πηγαίνει στη Ναυσικά να το συζητήσουν.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ.

Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Του υπόσχεται όμως πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ dna. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας.

Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι και γρήγορα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Ελισάβετ. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει. Για αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει.. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ..

Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας

Στις 8 Λέξεις, η εμφάνιση στο κανάλι του Παύλου ενός νέου ρεπόρτερ φέρνει αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Πρώτη που τον πρόσεξε είναι η Ελισάβετ, που παρά τα προβλήματά της με τον Αιμίλιο εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Παύλου. Το ίδιο όμως έγινε και με την Ηλιάνα, η οποία πήγε ένα βήμα παραπάνω....

Η Ηλιάνα πηγαίνει στο κανάλι και εκεί συναντάει τυχαία τον Παύλο και αμέσως ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει. Στην αρχή ρωτάει κάποιους στο σταθμό: “Ποιος είναι αυτός; δεν το έχω ξαναδεί εδώ. Δουλεύσει σε μας;” λέει και μαθαίνει ότι μόλις έχει προσληφθεί. ;Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα γοητεύεται από την πρώτη στιγμή απ΄ αυτόν και μάλιστα δεν το κρατάει κρυφό. Του δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά και ο Παύλος φαίνεται να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που του δείχνει.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα έχει να εξακριβώσει και το τι ακριβώς συμβαίνει με την Μαίρη και τον Δημήτρη, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι σατανικό σχεδιάζουν κατά της εταιρείας και του πατέρα της. Ετσι βρίσκει την ευκαιρία και κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της. Αυτός ο σκοπός, αλλά και η παρουσία του νέο ρεπόρτερ που την έχει ξετρελάνει, είναι ο λόγος που η Ηλιάνα όλο και πιο πολύ κάνει την εμφάνισή της στα γραφεία του σταθμού.

8 Λέξεις Ηλιάνα

Έτσι μπαίνει ο νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας στις 8 Λέξεις

Λίγο αργότερα μάλιστα η Ηλιάνα πετυχαίνει τον Παύλο στους διαδρόμους του καναλιού και τον φλερτάρει ανοιχτά. Ζητάει να μάθει περισσότερα γι αυτόν και δεν αργεί να του ζητήσει να βγουν ραντεβού: “Δεν είναι και πολύ βολικό να τα λέμε στους διαδρόμους. Τι θα έλεγες να τα βρεθούμε το βράδυ μετά την δουλειά” του λέει κι εκείνος δέχεται. Ο Παύλος από την πλευρά του αισθάνεται γοητευμένος όχι όμως στον βαθμό που είναι η Ηλιάνα. Ωστόσο η σχέση τους θα αρχίσει και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ότι η ζωή της Ηλιάνας αλλάζει...

Η Εύα μένει έγκυος

Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο. Το ζευγάρι τρελό από ευτυχία καλούν στο σπίτι τους φίλους και του συγγενείς τους για να τους κάνουν το τραπέζι και για να ανακοινώσουν σε όλους τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ευας.

Ολοι είναι χαρούμενοι και το γιορτάζουν, ενώ η Ευα στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει και την πιθανή αντίδραση της Ολυμπίας, η οποία έτσι κι αλλιώς βιώνει μια ακόμη προβληματική περίοδο. Τέλος λίγο αργότερα ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο, γεγονός που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.