Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα επιστρέφει στο Διαφάνι

Έδωσε το spoiler η Νεφέλη Κουλούρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα επιστρέφει στο Διαφάνι

Το πρωί της Δευτέρας, η Νεφέλη Κουλούρη, η τηλεοπτική «Δόμνα», μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας της πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός μίλησε για το μέλλον της στη σειρά αλλά και για τις ερωτικές σκηνές που είχε. Παράλληλα έδωσε και ένα spoiler για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη σειρά, ενώ κι εμείς σας έχουμε ένα spoiler που αφορά την εγκυμοσύνη της Ελένης.

Η αποκάλυψη της Νεφέλης Κουλούρη για την επιστροφή της Δόμνας στις Άγριες Μέλισσες

«Είναι δώρο για κάθε ηθοποιό να συμμετέχει σε μια σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες. Άνοιξε ο ρόλος, έκανα την οντισιόν, με είδε ο σκηνοθέτης και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα. Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα και τα έκοψα λίγο για το ρόλο. Δεν γνωρίζω αν η Δόμνα θα συνεχίσει του χρόνου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν και οι σεναριογράφοι. Ξέρω σίγουρα ότι ο κύκλος του ρόλου της Δόμνας δεν έχει κλείσει.

Οι ερωτικές σκηνές έχουν πάντα πλάκα για μένα. Όταν υπάρχει χημεία και προστατευμένο περιβάλλον, δεν είναι δύσκολες. Έβγαζα στάχυα από το μαλλί μου για μέρες. Είναι και ξασμένο το μαλλί και φωλιάζουν πράγματα. Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα είναι μια περίοδος σφοδρών συγκρούσεων και εξελίξεων», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του;

Όμως, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.

Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.