House of Fame: Απογοητευμένος ο Γιώργος Ντίνος - «Δεν θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Απογοητευμένος ο Γιώργος Ντίνος - «Δεν θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φάνηκε να είναι ο Γιώργος Ντίνος στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, με τον ίδιο να μην επιθυμεί να τραγουδήσει στο επόμενο live.

Οι κριτές αξιολόγησαν τις επιδόσεις των σπουδαστών στο περασμένο live της Παρασκευής, με τον Γιώργο να δηλώνει πως του άρεσε η ερμηνεία του και πως είναι άδικο να βρίσκεται στην 6αδα.

«Θα έπρεπε να ήμουν χαμογελαστός. Δεν είμαι ο Κορκολής και δεν θέλω να γίνω, ούτε Κορκολής, ούτε κανένας. Δεν νομίζω ότι θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή. Δεν έχω τη διάθεση. Νιώθω καταναγκαστικό έργο πλέον να τραγουδάω εδώ μέσα. Μου αρέσει αυτό που έκανα έξω κι ας μη με ξέρει η μάνα μου. Είμαι ok με αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πέννυ Μπαλτατζή τον ρώτησε για ποιον λόγο μπήκε στο παιχνίδι με τον Γιώργο από την άλλη να απαντά ότι έχει δικαίωμα να κάνει λάθος: «Μου κόβεται το οξυγόνο, το νιώθω από την Τρίτη αυτό. Ήθελα από την Τρίτη να σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρέσουν οι ρυθμοί. Δεν είμαι τραγουδιστής και νιώθω ωραία που δεν είμαι. Η φωνή μου είναι περιορισμένη, μπορεί να κάνει περιορισμένα πράγματα. Η δεύτερη μου επιλογή είναι να πω το κομμάτι και να φύγω», δήλωσε ο Γιώργος.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αμέσως μετά σχόλιασε: «Είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να καταλάβεις πως εσύ θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την κατάσταση που ζεις εδώ. Πρέπει να φανείς δυνατός. Να σταθείς στα πόδια σου. Αν κάποιος δεν πρέπει να το κουνήσει από εδώ μέσα είσαι εσύ και δεν θα σε αφήσω εγώ να φύγεις».

Ήρθαν κοντά ο Γιώργος και η Έλενα

Στο House of Fame, αποκαλύφθηκε ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Γιώργο και την Έλενα, με τον πρώτο να εκφράζει το ενδιαφέρον του.

«Έχουμε έρθει κοντά με την Έλενα. Εννοώ τα λέμε, σε ανθρώπινο επίπεδο. Σίγουρα υπάρχει φλέρτ, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά για να μη μιλήσω για την κοπέλα και πω κάτι που δεν ισχύει. Θέλω να την προσεγγίσω με έναν πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο για να της δείξω και τον σεβασμό μου πάνω απ’ όλα. Της αξίζει, στις περισσότερες γυναίκες αξίζει, για να μην πω σε όλες.

Δε ξέρω που θα οδηγήσει, μπορεί να μην οδηγήσει και πουθενά. Νομίζω είναι αμοιβαία η συναισθηματική στήριξη, το χαμόγελο, η ωραία κουβέντα, το κοπλιμέντο. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό και της αρέσει. Δε νομίζω ότι αποσκοπούμε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ο Στέφανος και η Μαριάννα, έχουμε και μια άλφα ηλικία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος, ενώ χθες είδαμε και την σύντροφο του Γιάννη.