House of Fame: Έξαλλη η Πηνελόπη - «Αν ανοίξω το στόμα μου δε ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα»

Η παρατήρηση του Μηνά που την έβγαλε έξω από τα ρούχα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έξαλλη η Πηνελόπη - «Αν ανοίξω το στόμα μου δε ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του House of Fame, με την Πηνελόπη να βγαίνει έξω από τα ρούχα της και να γίνεται έξω φρενών.

Οι καθηγητές συγκέντρωσαν τους σπουδαστές προκειμένου να συζητήσουν τις εμφανίσεις τους στο live της Παρασκευής. Μετά την απογοήτευση του Γιώργου Ντίνου, ο Μηνάς θέλησε να κάνει μια παρατήρηση στην Πηνελόπη, η οποία όπως φάνηκε δεν την πήρε με τον καλύτερο τρόπο.

Η παρατήρηση του Μηνά στην Πηνελόπη

“Πηνελόπη σε σέβομαι πολύ ως καλλιτέχνιδα αλλά άκουσα στο live που έλεγες για το τακούνι σου και δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Ήθελες να βάλεις φλατ παπούτσι γιατί το τακούνι με τους 4 πόντους επηρέασε τη σκηνική σου παρουσία. Πώς γίνεται ένας καλλιτέχνης με δέκα χρόνια εμπειρία να επηρεάζεται από το τακούνι; Έχω απορία, δεν σου κάνω επίθεση” με την Πηνελόπη να απαντά: “Τι σχέση έχουν τα δέκα χρόνια εμπειρίας, όταν εγώ τραγουδάω ξυπόλητη; Το αποτέλεσμα είναι αυτό που έκανα, ας κλάψω όσο θέλω στη γωνία και στην τουαλέτα, το θέμα είναι ότι εγώ βγήκα με τα παπούτσια. Γκρίνιαζα και είπα “δεν μπορώ” αλλά αυτό είναι άλλο. Μην μου ανάβεται τα λαμπάκια…

Αν ήθελα να το πω στους καθηγητές, θα το έλεγα μόνη μου. Είπα ότι έχω πρόβλημα και ότι τις άλλες φορές θα ζητήσω 41 νούμερο. Να μην μεταφέρουν πράγματα από το backstage γιατί αν ανοίξω το στόμα μου δε ξεπλένεται κανείς εδώ μέσα”.

Φοίβος: «Όταν συμφώνησα για το House of Fame, έβλεπα εφιάλτες για τέσσερις μήνες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φοίβος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο House of Fame, στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως όταν είπε το τελικό «ναι» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει.

Ο Φοίβος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους αυστηρούς κριτές της επιτροπής ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον ρόλο του, βρήκε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο αφιέρωμά του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, κάτι που δεν είδαμε τελικά ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε αρχικά ο Φοίβος για το House of Fame.

Για το αφιέρωμά του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που δεν έγινε ποτέ, είπε: «Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».