Masterchef 5: Συγκινημένοι οι παίκτες με το γράμμα της Μαργαρίτας

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Συγκινημένοι οι παίκτες με το γράμμα της Μαργαρίτας

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με την Μαργαρίτα, λίγο πριν αποχωρήσει, να αφήνει αποχαιρετιστήριο γράμμα.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα κοντά με την Μαργαρίτα και κανένας δεν χάρηκε που ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τελικά το παιχνίδι.

Masterchef 5 γράμμα Μαργαρίτας

Ο Τζαμάλ διάβασε το γράμμα που άφησε λίγο πριν φύγει, με την ίδια να προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες της. Μέσα σε όλα μάλιστα, ανέφερε πως θα ήθελε να δει ως νικητή τον Τζιοβάνι!

Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε από το Masterchef και ο σύντροφος της, που έχει αναφέρει αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια γλυκιά ανάρτηση για την ίδια.

Η Μαργαρίτα ήταν αναντίρρητα ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αλλά αποχώρησε από τον διαγωνισμό, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πιάτο της.

Τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι τηλεθεατές δεν έκρυψαν την λύπη τους, το ίδιο όμως και ο σύντροφος της, ο οποίος την καμάρωνε σε όλη την διάρκεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν!

Ο pastry chef Χρήστος Καλομοίρης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της. Στην φωτογραφίες έγραψε: «Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι».

Masterchef 5 σύντροφος μαργαρίτας