Masterchef 5: Επιστροφές καταστροφές - Αρνήθηκαν την πρόταση Κωστής, Ηρώ και Χριστίνα

Ποιοι θα καταφέρουν να μπουν στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Επιστροφές καταστροφές - Αρνήθηκαν την πρόταση Κωστής, Ηρώ και Χριστίνα

Επιστροφές καταστροφές είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με μερικούς ωστόσο να αρνούνται την πρόταση της παραγωγής και να μην δέχονται την δεύτερη αυτή ευκαιρία.

Οι παίκτες είχαν το προαίσθημα πως στην κουζίνα σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι και για αυτό το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο.

Οι κριτές ανακοίνωσαν πως σήμερα θα μπουν στο παιχνίδι μερικοί νέοι παίκτες, με όλους τους παλιούς να πηγαίνουν στον εξώστη και να μην κινδυνεύει η θέση τους.

Ωστόσο, η Ηρώ, η Χριστίνα και ο Κωστής δεν δέχτηκαν την πρόταση της παραγωγής και δεν εμφανίστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους στην κουζίνα, με τα spoilers να θέλουν να μπαίνουν σίγουρα η Μαργαρίτα.

Σκορδάκης: «Δεν πίστευα ότι θα αποχωρήσω, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Σκορδάκης, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5 μετά τη διαδικασία του Silver Award, βρέθηκε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους μάγειρες.

Ο Νίκος ξεκαθάρισε αρχικά πως ήρθε πολύ κοντά με τον Ιωάννη παρόλο που στην αρχή δεν έκαναν παρέα, ενώ σχολίασε και την ομαδική δοκιμασία που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη.

Τέλος σχολίασε τον καυγά του με τον Παναγιώτη Τζαμαλή αλλά και τη συζήτηση που έκαναν αργότερα για να τα βρουν μεταξύ τους.

«Όλους αυτούς τους μήνες μαγείρευα δίπλα δίπλα με αυτά τα παιδιά. Αναγκαστικά δένεσαι, απλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός μάγειρας και τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ο τρόπος που έφυγε με στενοχώρησε.

Δεν με ξάφνιασε η στάση της Μαρίας στην αποχώρηση του Ιωάννη. Μέσα στο παιχνίδι έβλεπα μία συμπάθεια από την πλευρά του Ιωάννη, δεν είχαν στενό δεσμό. Η Μαρία θέλει πολύ να προχωρήσει και έχει εστιάσει στη μαγειρική, δεν ασχολείται με αυτά.

Όταν κάποιον τον αγαπάς και θες να τον βοηθήσεις δεν τον βάζεις αρχηγό. Είναι δύσκολη θέση. Γι' αυτό δεν ήθελα να μπω ποτέ αρχηγός. Άμα χάσει η ομάδα θα βγει μπροστά ο αρχηγός. Μπορεί η απόφαση του Στέφανου και της Μαρίας να βάλουν αρχηγό στους Μπλε τη Μαργαρίτα να ήταν στρατηγικό», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης.

Για την εμπειρία του στο παιχνίδι και την αποχώρηση του, είπε: «Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε αποχώρηση. Όταν άνοιξαν την καμπάνα μας είπαν για το Silver Award αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μην μαγειρέψω. Δεν πίστευα ότι θα φύγω εκείνη τη μέρα με τίποτα. Όταν έμεινα εγώ με τη Μαρία και τη Λία πίστεψα ότι θα φύγω. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αντιλήφθηκα τα λάθη μου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου λόγω του εγκλεισμού μου και αυτό φάνηκε και στα πιάτα μου, δεν ήμουν ο Νίκος που ξεκίνησε».

Για τον καυγά του με τον Παναγιώτη Τζαμαλή: «Ο Τζαμάλ μαγειρεύει σε αργή κίνηση αλλά βγάζει αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πώς το κάνει αυτό. Έχω μετανιώσει για τον καυγά μας, έχουμε μιλήσει και τα έχουμε βρει. Και εκείνος ένιωσε άσχημα όπως μίλησε. Σε μία ψηφοφορία ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει όπως θέλει».