Masterchef 5: «Κόλαφος» η Μαρίνα - «Αν μπω στο σπίτι θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους που με έθαψαν»

Γύρισε με φόρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: «Κόλαφος» η Μαρίνα - «Αν μπω στο σπίτι θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους που με έθαψαν»

Επέστρεψαν δυναμικά στην κουζίνα του Mastechef σχεδόν όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι, με την Μαρίνα να προειδοποιεί τους συμπαίκτες της για το τι πρόκειται να γίνει, αν καταφέρει και μπει στο σπίτι.

Η Μαρίνα ήταν πράγματι μια παίκτρια όχι και τόσο αγαπητή, ούτε από τους συμπαίκτες της αλλά ούτε και από τους τηλεθεατές, με την εμφάνιση της στο αποψινό παιχνίδι να δυσαρεστεί μερικούς, κυρίως τον Στέφανο.

Η ίδια ωστόσο φαίνεται να γύρισε με φόρα, με τις δηλώσεις της στην κάμερα μάλιστα να προκαλούν αρκετά! Συγκεκριμένα, η Μαρίνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν τυχόν καταφέρνει και μπει στο σπίτι, θα πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις με μερικούς, οι οποίοι την έθιξαν και την προσέβαλαν.

Μέσα σε όλα, ανέφερε πως το χιούμορ και ο χαβαλές της παρεξηγήθηκε πολλές φορές και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να καταλάβουν πότε κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά.

«Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, το οποίο της στοίχισε την παραμονή στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα».

Masterchef 5 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για Μαρίνα Ντεμολλάι

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».