Masterchef 5: Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου έχει σούρει πόσα»

Μεγάλη η απογοήτευση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου έχει σούρει πόσα»

Επιστροφές είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, με την Μαργαρίτα να θέτει στο στόχαστρο την Κωνσταντίνα, με αφορμή μερικά λεγόμενα της.

Η Μαργαρίτα είναι μια πολύ αγαπητή παίκτρια και πράγματι έχει πει μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες της, για αυτό και όταν αποχώρησε όλοι λυπήθηκαν αρκετά.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα πως έκανε αρκετή παρέα με την Κωνσταντίνα και πως μια φορά η πρώτη είχε μίλησε άσχημα για εκείνη, για αυτό και πήγε και της ζήτησε συγνώμη, καθώς ένιωθε τύψεις.

Όταν όμως η Μαργαρίτα αποχώρησε από το παιχνίδι, είδε μερικά επεισόδια και διαπίστωσε πως η Κωνσταντίνα είχε πει πολλά τελικά πίσω από την πλάτη της, τα οποία της απογοήτευσαν αρκετά.

Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε από το Masterchef και ο σύντροφος της, που έχει αναφέρει αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια γλυκιά ανάρτηση για την ίδια.

Η Μαργαρίτα ήταν αναντίρρητα ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αλλά αποχώρησε από τον διαγωνισμό, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πιάτο της.

Τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι τηλεθεατές δεν έκρυψαν την λύπη τους, το ίδιο όμως και ο σύντροφος της, ο οποίος την καμάρωνε σε όλη την διάρκεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν!

Ο pastry chef Χρήστος Καλομοίρης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της. Στην φωτογραφίες έγραψε: «Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι».

Masterchef 5 σύντροφος μαργαρίτας