Έξαψη: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας

Όσα θα δούμε απόψε στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας

Στο σημερινό 13/4 επεισόδιο της καθημερινής σειράς, Έξαψη, θα παρακολουθήσουμε την Μαρίνα να ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Mega, Έξαψη

Τρίτη 13 Απριλίου - Επεισόδιο 44

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει κάποιος που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη.

Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας. Η Βίκυ το σκάει με τον παραλίγο δολοφόνο της.

«Έρχονται μεγάλες ανατροπές» στην σειρά Έξαψη

Η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις που πρόκειται να δούμε στην σειρά «Έξαψη».

Η όμορφη ηθοποιός είπε αρχικά: «Για την Κλαίρη είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ ως τηλεθεάτρια θα την ήθελα μόνη της. Ήταν με τον Γιάννο, της βγήκαν λάθος τα πράγματα. Και ο έρωτας που βρήκε στον Αλέξανδρο δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε. Οπότε πιστεύω θα πρέπει να μείνει λίγο μόνη της για να βρει τις ισορροπίες της. Υπάρχουν και οι δυσκολίες με το παιδί που έχασε. Η Κλαίρη είχε σαν όνειρο να κάνει μια οικογένεια.

Ο Γιάννος θα αλλάξει, θα προσπαθήσει πολύ. Έρχονται μεγάλες ανατροπές. Τα πράγματα δε θα είναι απλά. Το σίριαλ το βλέπω όταν προλαβαίνω, όταν είμαι σπίτι, αλλιώς το βράδυ πριν κοιμηθώ. Στο δρόμο ο κόσμος με φωνάζει “Κλαίρη”, και με δικαιολογεί, λένε ότι έχω περάσει πολλά, αναφερόμενοι στο ρόλο. Η γιαγιά μου με θέλει με τον Γιάννο, και η μαμά μου νομίζω το ίδιο».

Αναστασία Παντούση για την Έξαψη

Αμέσως μετά, η ηθοποιός τόνισε: «Τελευταία παίρνω το αμάξι μου και κάνω βόλτες. Μου αρέσει να οδηγώ. Πάω στο σπίτι κάποιου φίλου, καθόμαστε εκεί».

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή μέχρι σήμερα. Ενώ έχω περάσει από casting, χτυπούσε πάντα το τηλέφωνο όταν τελείωνε μια δουλειά. Όλοι όσοι έχω συνεργαστεί ήταν δάσκαλοι για εμένα. Μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι. Τα έχουμε ακούσει και τα ξέραμε τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν, αλλά όχι στο βαθμό των αποκαλύψεων που έγιναν. Υπήρχαν πληροφορίες, μου είχαν πει να προσέχω, να είμαι επιφυλακτική. Θέλω στα επόμενα χρόνια να επενδύσω στη δουλειά. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κάνω καριέρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Με αγχώνει τώρα που μπαίνω στα 30, νιώθω ότι τελειώνει η ζωή. Δεν υπάρχει κάτι που ήθελα να κάνω και δεν έκανα», ανέφερε σχετικά με τις σκέψεις της για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, η Αναστασία δήλωσε: «Την ίδια μέρα που έφυγα από εδώ, στην προηγούμενη συνέντευξη που μου είχατε κάνει, μου έγινε πρόταση για θέατρο. Θα το κάνω τον χειμώνα που έρχεται». Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!