Masterchef 5 trailer 13/4: Έξι πρώην παίκτες διεκδικούν την επιστροφή τους - Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι! Ποιους αντιπάλους θα διαλέξουν για τις μονομαχίες τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 trailer 13/4: Έξι πρώην παίκτες διεκδικούν την επιστροφή τους - Ποιοι θα τα καταφέρουν;

«Σεισμό» έχουν προκαλέσει οι επιστροφές των πρώην διαγωνιζόμενων στο Masterchef, με 6 από αυτούς να διεκδικούν την επιστροφή τους στο σπίτι.

Με την Μαργαρίτα να συγκαταλέγεται πλέον στους «παλιούς», μιας και στο επεισόδιο της Δευτέρας πήρε την μοναδική λευκή ποδιά, τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι 8 εναπομείναντες θα βρεθούν στην δύσκολη θέση να μονομαχήσουν με τους 6 «χαμένους», οι οποίοι μάλιστα πρόκειται να διαλέξουν οι ίδιοι τους αντιπάλους τους.

Ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα επιστρέψουν οριστικά στο σπίτι του Masterchef;

Βίλλη για Μαργαρίτα: «Ένιωθε ότι ήταν η μεγάλη νικήτρια»

Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης και Βίλλη βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" όπου και μίλησαν για τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε να μπουν και πάλι στο MasterChef 5.

Μάλιστα, η Βίλλη, θέλησε να αναφερθεί και στην επιστροφή της Μαργαρίτας στο παιχνίδι, που όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 12/4, την χαροποίησε πάρα πολύ.

«Η Μαργαρίτα ένιωθε γεμάτη ακόμα και όταν αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Ένιωθε ότι ήταν η μεγάλη νικήτρια. Πήρε μία γεύση από την αγάπη του κόσμου. Εγω την προετοίμασα λίγο για το τι θα αντιμετωπίσει. Από την αρχή πίστευα πως θα είναι η νικήτρια και τώρα σιγά σιγά το βλέπει κι αυτή. Η Μαργαρίτα είναι η νικήτρια της καρδιάς μας και έχει μια πολύ όμορφη εξέλιξη», είπε. Ενώ, την Μαργαρίτα στηρίζει και ο Άκης Πετρετζίκης.

«Καλώς ή κακώς δεθήκαμε με αυτή την κατάσταση. Τώρα μέσα στο παιχνίδι κάποιος έχει τη στρατηγική του, άλλος νιώθει μοναξιά και άλλος προσκολλάτε πάνω στον άλλο γιατί δεν έχει άλλη επιλογή μέσα στο σπίτι.

Η Μαργαρίτα είναι ένα παιδί που θα δώσει αλλά και θα πάρει. Όλα θα φανούν όταν βγει έξω. Δεν ξεχωρίζει κανέναν, αλλά δεν εμπιστεύεται απόλυτα τους πάντες. Θεωρώ ότι είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα για κάποιους όταν ήμασταν στο παιχνίδι. Η Μαργαρίτα στον ελάχιστο χρόνο που είχε όταν βγήκε έξω κατάλαβε ποιος έχει πει τι και κράτησε κάποιες αποστάσεις. Είδε τα πάντα για να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει».