Elif 13/4: Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 13/4: Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της Elif, με την Σουρεγιά να ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 13 Απριλίου, στην σειρά Elif

Η Ζουλιντέ νοικιάζει το διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο, παρά το γεγονός ότι είναι παλιό.

Η Τουλάι και η Μελέκ τη βοηθούν να μετακομίσει. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, ειδικά ο Εμιρχάν. Δεν θέλει να πάει κάπου μακριά από τη γειτονιά και τον Σαφάκ. Η Παρλά παραμένει στην έπαυλη.

Αν και είναι καλύτερα υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της τυχαία, είναι η Ελίφ. Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά.

Η Ζουλιντέ δεν έχει πει ακόμα στον Εμιρχάν πως επειδή μετακομίζουν θα πρέπει να αλλάξει σχολείο. Όμως ο Εμιρχάν την ακούει να το σχολιάζει με τη Μελέκ και στενοχωριέται. Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και βρίσκει τη φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Σαφάκ και τον Εμιρχάν. Δεν το παραδέχεται αλλά αγαπάει τον Σαφάκ.

Ο Σαφάκ έρχεται και θέλει να εμποδίσει τη Ζουλιντέ να φύγει αλλά εκείνη του εξηγεί πως είναι αναγκασμένη. Ο Σαφάκ νιώθει απαίσια γιατί δεν θέλει να είναι μακριά της και μακριά από τον Εμιρχάν. Η Χουμεϊρά είναι στο σαλόνι με τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της από την παρουσία της Ελίφ. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί η Ματσιντέ προστατεύει τη μικρή. Η Παρλά είναι στο δωμάτιο της και είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει τα αισθήματα του Κερέμ για εκείνη έχουν αλλάξει επειδή δεν πήγε στην εταιρία.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, η Μελέκ και η Ζουλιντέ κατευθύνονται στο νέο σπίτι της τελευταίας. Στο δρόμο ο μεσίτης καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να το νοικιάσει… Στο μεταξύ, η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να της θυμίσουν το παρελθόν.

Elif 13/4

Elif: Η Ματσιντέ συναντά την Μελέκ στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της Elif, η μοίρα θα παίξει ένα περίεργο παιχνίδι όταν η Ματσιντέ και η Μελέκ συναντηθούν τυχαία στο νοσοκομείο! Ομως η μια δεν αναγνωρίζει την άλλη, ενώ την ίδια ώρα η Ελίφ είναι έξω από το δωμάτιο!

Η επήρεια των δηλητηριώδη χαπιών που δίνει η Βιλντάν στη Ματσιντέ έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα πρωί που η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι της για να ζητήσει βοήθεια. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα και χαίρεται όντας μόνος στο γραφείο του, αλλά όταν φτάνει στο νοσοκομείο κάνει πως δήθεν αγωνιά για την τύχη της πεθεράς του:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά, ενώ της ξεκαθαρίζει: «Θα ανταμειφθείς αδρά για όσα έκανες». Καθώς μιλάνε τους βλέπει η Σουρεγιά αλλά δεν ακούει τι λένε. Ομως της φαίνεται παράξενο να είναι οι δυο τους μόνοι.

Elif Ματσιντέ Μελέκ

Στη συνέχεια, η γιατρός ζητάει να της δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά, που τα έχει μαζί της, τα δίνει, με τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να πανικοβάλλονται. Οι γιατροί έχουν στη διάθεσή τους τα δηλητηριώδη χάπια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τα βάζει μαζί της αλλά εκείνη του λέει πως έχει φροντίσει να αλλάξει τα χάπια, οπότε οι γιατροί έχουν στα χέρια τους τα αληθινά και όχι τα δηλητηριώδη.

Αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και μάλιστα στο ίδιο που βρίσκεται και η Ματσιντέ. Οι γιατροί τής δίνουν ηρεμιστικό αλλά μέχρι να επιδράσει στον οργανισμό της, η Μελέκ το σκάει και περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Μπαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ, η οποία βλέπει μια γυναίκα αλλά είναι πολύ ζαλισμένη. Την ίδια ώρα, η Ελίφ φτάνει στο νοσοκομείο με τον Κερέμ για να δει τη Ματσιντέ, αλλά τους λένε πως δεν είναι καλή ώρα.

Ομως, η μικρή προσπαθεί να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Ματσιντέ, την ώρα που είναι μέσα και η Μελέκ, αλλά η Βιλντάν τη βλέπει, τη μαλώνει και την απομακρύνει. Η Ματσιντέ ζητάει νερό και κρατάει το χέρι της Μελέκ. Ομως δεν την αναγνωρίζει καθώς δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της γυναίκας τού Γιουσούφ. Η Μελέκ τελικά το σκάει από το νοσοκομείο και η Τουλάι με τον Βεϊσέλ καταφέρνουν να τη βρουν...

TAGS