Φάρμα: Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής 16/4

Ποιος παίκτης είναι ο πιο δημοφιλής για αυτήν την εβδομάδα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής 16/4

Το πρωί της Τρίτης, το Πρωινό έπαιξε μερικά πρώτα αποκλειστικά αποσπάσματα από το επεισόδιο που πρόκειται να δούμε την Παρασκευή 16/4 στην Φάρμα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες προκειμένου να τους ανακοινώσει ποιος παίκτη βγήκε ο πιο δημοφιλής και παίρνει αυτόματα την ασυλία.

Φάρμα αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής 16/4

Οι 4 πρώτοι λοιπόν είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου -που βγήκε και την προηγούμενη εβδομάδα ως ο πιο αγαπητός-, η Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Ντούπης.

Μάλιστα, στο επόμενο επεισόδιο πρόκειται να δούμε και την... κρεβατομουρμούρα του Στράτου προς τον Μιχάλη αλλά και ένα περιστατικό με μια.. ομελέτα!

Αυτά θα δούμε την Παρασκευή 16/4 στην Φάρμα

Παναγιώταρου: Έβγαλε νύχια, τρέσες, βλεφαρίδες και έκανε δηλώσεις πριν μπει στη Φάρμα

Στην Φάρμα μπαίνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο αποκομμένη από τον έξω κόσμο με σκοπό την είσοδο της στο παιχνίδι. Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή, έχει βγάλει τα νύχια, τις τρέσες, αλλά και τις βλεφαρίδες της. Λίγο πριν την υποδεχτούν λοιπόν στο ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού.

«Πιστεύω ότι θα ταιριάξω με τον Τζώρτζογλου, με χαλαρώνει και τον Ματζουράνη. Αν κάνει κάτι στα μαλλιά του θα αρέσει στις γυναίκες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτό είναι που με εξιτάρει πιο πολύ ότι θα με δει ο κόσμος πιο απλή. Τα νύχια έχουν φύγει ήδη, οι βλεφαρίδες επίσης».

Όσον αφορά την Κυριακή και αν θα ζηλέψει με την είσοδό της είπε: «Μου το είπαν πολλοί στο Instagram. Εγώ μπαίνω με καλές προθέσεις. Δεν είμαι προκατειλημμένη με κανέναν παίκτη, έχω ξεχωρίσει κάποιους αλλά θα κρατήσω ισορροπίες. Ο Ντούπης δεν είναι του γούστου μου».