Ενώπιος Ενωπίω: Σε νέα ώρα και μέρα μετακομίζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Αρκετά διαφορετική η νέα ζώνη από αυτήν που έχουμε συνηθίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ενώπιος Ενωπίω: Σε νέα ώρα και μέρα μετακομίζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Ώρα και μέρα αλλάζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», αρκετά διαφορετικά από αυτή που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Την Δευτέρα είδαμε στην θέση της εκπομπής την Φωτογραφία της Ζωής σου, με την εκπομπή να πιέζεται απέναντι στα δύο ριάλιτι, Survivor και ΜasterChef.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, το «Ενώπιος Ενωπίω» θα μεταδίδεται από τις 17 Απριλίου στη late night του Σαββάτου, στις 00.15.

Ο Γιώργος Κατσαρός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην νέα ζώνη, και πρόκειται να αφηγηθεί ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του «Ο Γιώργος είναι πονηρός» ενώ στην τελευταία του εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Σταμάτης Σπανουδάκης!

 Ενώπιος Ενωπίω σε νέα ώρα και μέρα μετακομίζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Καλύτερα δεν γίνεται: Η παρέμβαση του Χατζηνικολάου - «Διαστρεβλώνετε τα όσα είπα»

Τις δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ενώπιος Ενωπίω σχετικά με τους ομοφιλόφυλους, σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται. Μάλιστα, με αφορμή κάποια σχόλια ο Νίκος Χατζηνικολάου παρενέβη την ώρα που βρισκόντουσαν στον αέρα.

«Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και ολοκλήρωσε: «Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ναταλία Γερμανού δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον Νίκο Χατζηνικολάου το οποίο και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Η παρουσιάστρια μετά από το μήνυμα που δέχτηκε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της προς τους συνεργάτες της για το μοντάζ.