Celebrity Game Night: Η παρέα του «Παρά Πέντε» καλεσμένη την Πέμπτη 15/4

Θα τους απολαύσουμε σε ένα μοναδικό reunion

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Celebrity Game Night: Η παρέα του «Παρά Πέντε» καλεσμένη την Πέμπτη 15/4

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται αυτήν την Πέμπτη 15/4 στο «Celebrity Game Night» την πολυαγαπημένη παρέα του «Παρά Πέντε»!

Η παρέα της αγαπημένης κωμικής σειράς του MEGA «Στο Παρά Πέντε» συναντιέται τηλεοπτικά μετά από 14 χρόνια σε ένα reunion που δεν έχει ξαναγίνει.

Celebrity Game Night η παρέα του «Παρά Πέντε» καλεσμένη την Πέμπτη 15/4

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει το σύνθημα για παιχνίδι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αγγελική Λάμπρη και ο Μιχάλης Μαρίνος αναμετρώνται απέναντι στους Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αργύρη Αγγέλου.

Η απίθανη ομάδα του «Στο Παρά πέντε» διαγωνίζεται στα «Κράτα το Παντελόνι», «Popped Quiz», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Ανέβα στο Βινύλιο» χαρίζοντας ξανά απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τις απίθανες ατάκες τους και το μοναδικό τους χιούμορ.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως Αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις». Θα κάνουν άραγε καλύτερα νούμερα από την προηγούμενη φορά;

«Το Παρά Πέντε ήταν σταθμός για εμένα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ηθοποιός Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Παρά Πέντε, στον ρόλο της Μαριλένας, ο οποίος αποτέλεσε όπως είπε «σταθμό» για τη ζωή της.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά, η οποία επέστρεψε σε επαναλήψεις στο Mega και εξήγησε πως μετά τη συμμετοχή της σε αυτή δέχθηκε πολλές προτάσεις κυρίως από κωμικές σειρές.

«Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο τώρα γιατί ήμουν και μαζί με την εγγονή μου και μου λέει θα το δούμε. Για μένα το "Παρά πέντε" ήταν πολύ σημαντικός σταθμός. Άρχισα να έχω πολύ περισσότερες προτάσεις για σχεδόν μόνο κωμωδίες στην τηλεόραση. Μετά το "Παρά πέντε" έκανα δράμα σε ένα-δύο επεισόδια της σειράς "Αληθινοί έρωτες" και τώρα στην Αγγελική».

Για το φλερτ στη ζωή της: «Μου αρέσει να με φλερτάρουν! Τώρα το ωραία και το ευχάριστο φλερτ από ένα πιο χυδαίο έχει διαφορά αλλά νομίζω ότι είμαι σε θέση να το αντιμετωπίσω, να δείξω στον άλλον τα όρια του και να τον κάνω πίσω. Αλίμονο αν δεν μπορείς κανείς στη δουλειά να φλερτάρει, να βγουν με ένα συνάδελφο για ποτό, πώς γνωρίσαμε τις σχέσεις μας, πώς κάναμε παρέα με συναδέλφους, πώς θα γίνουν αυτά αν δεν βγεις, αν δεν γελάσεις… Μην φτάσουμε σε έναν νεοπουριτανισμό».