Μεσάνυχτα: Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η αυριανή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη

Μαζί της ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεσάνυχτα: Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η αυριανή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη

Αύριο, Τετάρτη, 14 Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στα Μεσάνυχτα την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Η Τζωρτζέλα μας αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο την έκανε να χάσει 35 κιλά και στέλνει το πιο θετικό μήνυμα μετά τη δύσκολη περιπέτειά της.

Μιλά επίσης για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και παραδέχεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον χαμό της. Μοιράζεται μαζί μας τα τελευταία λόγια της μητέρας της πριν την αποχαιρετίσει για πάντα και τι δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Επόμενος καλεσμένος είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ηθοποιός μιλά για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του αυτόν του πατέρα, ενώ αποκαλύπτει πως είχε δύσκολες συνεργασίες στο χώρο του θεάματος.

Μεσάνυχτα αυριανοί καλεσμένοι

Μεσάνυχτα - τηλεθέαση 7/4: Πόσο έκανε με καλεσμένη την Χριστίνα Μπόμπα;

Είναι γεγονός πως επί περίοδο κορωνοϊού τα περισσότερα projects έχουν δει τα νούμερα τηλεθέασής τους να κατρακυλούν στα πατώματα! Η εκπομπή Μεσάνυχτα φαίνεται πως έχει επηρεαστεί και από αυτό με αποτέλεσμα να μετρά πολύ χαμηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης 7/4 στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα που συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Αναλυτικά τα ποσοστά της εκπομπής Μεσάνυχτα

Συγκλονισμένο φαίνεται πως έμεινε το 3% του κοινού που παρακολούθησε την εκπομπή αυτή!

Όσον αφορά τα τέταρτα ξεκίνησε με lead in 1.9 από την ταινία "Τα πάντα γύρω από τον Στηβ" και συνέχισε με 2,2-3,9-3,9.

Κι από την απέναντι όχι, ΑΝΤ1 πλευρά, ούτε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε πολύ ψηλά αφού το the 2night έκλεισε με 11,1% κι ας είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή που μίλησε για όλους και για όλους...

Late Night

  • ANT1: The 2night show 11,1
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 3,0