Masterchef 5: Ενοχλημένη η Λία με την Μαρίνα - «Δεν την θέλω να μπει στο σπίτι»

Έριξε τα «καρφιά» της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ενοχλημένη η Λία με την Μαρίνα - «Δεν την θέλω να μπει στο σπίτι»

Δυσαρεστημένη και ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Λία με όλο το θέμα των επιστροφών στο Masterchef, με την ίδια να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της να μείνει εκτός η Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα ήταν η μοναδική που πήρε στο επεισόδιο της Δευτέρας την λευκή ποδιά και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την επιστροφή της στο σπίτι. Έτσι, οι υπόλοιποι έξι πρόκειται στο σημερινό επεισόδιο να διαλέξουν τους αντιπάλους τους και να τους προκαλέσουν σε μαγειρική μονομαχία.

Αφού μπήκαν στην κουζίνα, παλιοί και καινούργιοι, η Λία δήλωσε στην κάμερα πως δεν επιθυμεί καθόλου να μπει ξανά στο σπίτι η Μαρίνα και πως είναι πολύ καλά χωρίς αυτήν.

«Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, το οποίο της στοίχισε την παραμονή στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα».

Masterchef 5 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για Μαρίνα Ντεμολλάι

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».