Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Η Μαρίνα αποκάλυψε πως είναι "ταμπελαρισμένη" κακιά

Μίλησε για bullying...

Masterchef 5: Η Μαρίνα αποκάλυψε πως είναι
TV24 14.04.2021 00:45
Από Youweekly Team

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef είχαμε τις επιστροφές των παλιών παικτών, με τους κριτές να δοκιμάζουν έξι πιάτα για να αποφασίσουν ποιοι θα ξαναμπουν στον διαγωνισμό και ποιοι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

Η Μαρίνα ήταν μία από τις παίκτριες που επέστρεψε στο παιχνίδι και όχι μόνο δείχνει να μην προβληματίστηκε από το κύμα απέχθειας των social media, αντίθετα μάλλον το απολαμβάνει.

Μπαίνοντας ξανά στο σπίτι, πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της και οι πρώτες κουβέντες που φαίνεται ότι έκανε ήταν με τον Παύλο και τον Τζαμάλ.

Οι παίκτες φάνηκαν να αδημονούν να μάθουν νέα απ’ έξω, αντ’ αυτού η Μαρίνα τους είπε πώς βλέπει ο κόσμος εκείνην και πως έχει «ταμπελαριστεί» επίσημα ως η κακιά του παιχνιδιού, κάτι που είναι άδικο.

«Ωραία είναι έξω αλλά πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Θα μου κάνουν bullying; Μην τους κάνω εγώ! Έχω και επισήμως ταμπελαριστεί ως κακιά. Θέλετε να μου πείτε ποιον ενόχλησα όλον αυτόν τον καιρό;» είπε στους συμπαίκτες της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το bullying και στο σχολείο και στη δουλειά μου και δε θα κάτσω να τσακωθώ μαζί τους. Θα πάω να μιλήσω μαζί τους και να λύσω αυτή την κατάσταση για να καταλάβω για ποιον λόγο τα έχουν πει όλα αυτά. Ο Παύλος και ο Τζαμαλής δεν έχουν αλλάξει. Ίδιοι έχουν μείνει απλώς έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί» είπε η Μαρίνα στο κιού.

Όσα είπε η Μαρίνα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Βίλλη για Μαργαρίτα: «Ένιωθε ότι ήταν η μεγάλη νικήτρια»

Masterchef 5: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της

Share