Έλα στη θέση μου: Η Φαίη συλλαμβάνεται - Η Θάλεια μαθαίνει για το θάνατο της γιαγιάς της

Οσα θα δούμε απόψε το βράδυ στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Φαίη συλλαμβάνεται - Η Θάλεια μαθαίνει για το θάνατο της γιαγιάς της

Στο σημερινό 14/4 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε την Φαίη να αποκαλύπτει στην Θάλεια το θάνατο της γιαγιάς της, μετά την σύλληψη της.

Όσα θα δούμε απόψε στις 20:00 στην σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου

Η Φαίη συλλαμβάνεται για την κλοπή των χρημάτων του Βλάση και ο πόλεμος αρχίζει. Η Ισμήνη κατηγορεί τον Μάρκο ως συνεργό της Φαίης, ενώ εκείνη αρνείται ότι τα εκατομμύρια που βρέθηκαν πάνω της είναι του Βλάση. Το ειδύλλιο της Κέντρας και του Φώτη προχωρά με βήμα ταχύ, αλλά η παρέα της έπαυλης είναι πολύ κοντά στο να τους ανακαλύψουν.

Κι ενώ ο Αχιλλέας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, η Κέντρα αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να περάσει την πρώτη της νύχτα με το νέο της έρωτα. Παράλληλα, η Θάλεια παίρνει την πρωτοβουλία να εμφανιστεί στο τμήμα… Τι θα γίνει όταν ομολογήσει ότι αυτή έκανε την κλοπή για λογαριασμό της Φαίης; Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Λίγα λόγια για την σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Έλα στη θέση μου 29/3

Η σειρά, Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν.

Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για πέμπτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020.