Spoiler για το νέο κύκλο του Έτερος Εγώ - «Υπάρχει και κάποιος πάνω από το “ερπετό”»

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Spoiler για το νέο κύκλο του Έτερος Εγώ - «Υπάρχει και κάποιος πάνω από το “ερπετό”»

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για τη συνεπιμέλεια, το «Έτερος Εγώ», τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

«Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που ψηφίζεται η συνεπιμέλεια και είναι κρίμα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως άνθρωποι που στο παρελθόν αγαπήθηκαν, ερωτεύτηκαν τόσο μεταξύ τους και έκαναν παιδιά, αυτό πρέπει να πρυτανεύσει. Ένας ψυχολόγος μας είχε πει ότι δεν θα κατηγορήσει κανένας στα παιδιά τον μπαμπά ή τη μαμά γιατί το παιδί είναι μισό μπαμπάς, μισό μαμά», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Το spoiler για το «Έτερος Εγώ».

Η ιστορία με τον τρόπο που προσέγγισε τον Σωτήρη Τσαφούλια είναι γνωστή. Ωστόσο, ο Πέτρος Λαγούτης δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά έδωσε και ένα μικρό spoiler.

«Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο και ανυπομονώ να διαβάσω τα σενάρια. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το “ερπετό”», είπε αλλά στην ερώτηση αν τον ξέρουμε η απάντησή του δεν ήταν ξεκάθαρη. Γιατί έγινε έξαλλος πριν λίγες ημέρες;

Όσα γνωρίζουμε για τον 3ο κύκλο του Έτερος Εγώ

Ο νέος κύκλος θα έχει το όνομα “Νέμεσις”. Όπως προδίδει και ο τίτλος της σεζόν, πρόκειται ουσιαστικά για το κλείσιμο της ιστορίας, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ούτε για το σενάριο, ούτε τους ηθοποιούς. Με δηλώσεις του ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το cast που θα πλαισιώσει τον κεντρικό χαρακτήρα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ωστόσο, ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και ο Τάσος Νούσιας, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο κλείσιμο της δεύτερης σεζόν. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά και τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος δήλωσε σε μια συνέντευξή του στους “Χιούστον το Λύσαμε”, πως γίνονται οι ετοιμασίες για το Κάθαρσις.