Ράδιο Αρβύλα: Κλείνουν 13 χρόνια ζωής και έσβησαν τούρτα on air

Γενέθλια για την αγαπημένη παρέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Κλείνουν 13 χρόνια ζωής και έσβησαν τούρτα on air

Το «Ράδιο Αρβύλα» είχε σήμερα (14/4) γενέθλια μέσα συγκίνηση και η είσοδος έγινε με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday» ενώ με τη βοήθεια του... πληγωμένου από τον κορωνοϊό, βαν, ξεπρόβαλε μια εικονική τούρτα από την οποία βγήκαν οι παρουσιαστές.

Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μας παρέες στην ελληνική τηλεόραση. Μας κρατά συντροφιά τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας περάσει από αρκετές συχνότητες κι έχοντας εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα όλων των εποχών στο τηλεοπτικό μας τοπίο.

Η εκπομπή μετρά 13 χρόνια πτήσεων στον «αέρα» και τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και οι συνεργάτες του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους στην έναρξη.

Ράδιο Αρβύλα Κλείνουν 13 χρόνια και έσβησαν τούρτα on air

«Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης, το οποίο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Ράδιο Αρβύλα. Κυρίες και κύριοι, σήμερα το Ράδιο Αρβύλα έχει γενέθλια. Επειδή είμαστε στην τηλεόραση μετράμε σεζόν και μετράμε και χρόνια. Σήμερα είναι ο 13ος χρόνος του Ράδιο Αρβύλα και η 14η σεζόν της εκπομπής. Πραγματικά… Θα έλεγα ότι είναι συγκινητικό αλλά είναι ανησυχητικό μάλλον...» είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα».

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα τα οποία έστειλε ώστε να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ήρθε και μια αληθινή τούρτα, την οποία όλη η παρέα έσβησε μαζί, με πλάνα από την πρώτη προβολή του «Ράδιο Αρβύλα» μέχρι σήμερα σε όλες τις πρεμιέρες. Εκεί, ο Κανάκης ευχήθηκε τα καλύτερα και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν αυτά τα 13 χρόνια με την εκπομπή.

Η αποτυχημένη έκπληξη για τα γενέθλια του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα επιχείρησε να του οργανώσει μια έκπληξη, η οποία όμως τελικά ήταν.. αποτυχημένη.

Την σημαντική αυτή μέρα ο παρουσιαστής της εκπομπής την πέρασε μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι στην έναρξη είχαν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο.

Παρόλα αυτά, η έκπληξη τους δεν ήταν αρκετά επιτυχημένη με το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι παρακολουθείτε την χειρότερη τηλεοπτική έκπληξη που έχει γίνει ποτέ. Την πιο αποτυχημένη για κάποιον που έχει γενέθλια σε μια εκπομπή».

Μετά από λίγο, μια εντυπωσιακή τούρτα εισέβαλλε στο πλατό και ο παρουσιαστής έσβησε το κεράκι ερωτηματικό, με τον ίδιο να προσθέτει: «Είναι ωραία 52 γιατί έχω πολλή αγάπη αυτή τη στιγμή γύρω μου και την ανταποδίδω». Στο μεταξύ, αυξάνονται οι μέρες προβολής της εκπομπής!

Ράδιο Αρβύλα γενέθλια έκπληξη