Άγριες Μέλισσες: Η ημέρα γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως έφτασε

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η ημέρα γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως έφτασε

Μπορεί σήμερα 15/4 στις Άγριες Μέλισσες να δούμε πολλές συγκρούσεις και καυγάδες, ωστόσο θα δούμε και χαρές. Αφού, η ημέρα του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως έφτασε.

Αυτά θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

15/4 Επεισόδιο 127 Β κύκλος

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης… Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με το Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει παρά το φόβο του Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών… Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους για την απόφαση της Πηνελόπης να χωρίσουν αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της…

Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για Προύσαλη και Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

Αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψαν ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες και ποιοι όχι.

Μερικές ιστορίες αναμένονται να ολοκληρωθούν φέτος ενώ πρόκειται να προστεθούν του χρόνου νέα πρόσωπα. Το ερώτημα όμως είναι ποιοι θα αποχαιρετήσουν οριστικά φέτος την σειρά και ποιους θα δούμε και στην τρίτη σεζόν.

Η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πολύ αργότερα θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ή όχι ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλλον θα κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του.

Ο Γιώργος Γάλλος, επιπλέον, είναι επίσης με ερωτηματικό το ίδιο και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης. Στα τέλη του μηνός θα είναι ξεκάθαρο ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στις Άγριες Μέλισσες. Στο μεταξύ, δείτε εδώ και ένα τρομερό spoiler για την σειρά!