Φάρμα - spoiler: Άγριος καβγάς Ντούπη και Ματζουράνη - «Αυτά είναι χαζομάρες»

Για πρώτη φορά αρχηγός θα είναι γυναίκα! Ο Μπίλη θα είναι υπηρέτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - spoiler: Άγριος καβγάς Ντούπη και Ματζουράνη - «Αυτά είναι χαζομάρες»

Έναν άγριο τσακωμό θα έχουν ο Ντούπης με τον Ματζουράνη στην Φάρμα και αποκλειστικό απόσπασμα έπαιξε το Πρωινό. Αφορμή, στάθηκαν τα πηγαδάκια και οι αδυναμίες μέσα στο ριάλιτι που έχουν κάποιοι.

Συγκεκριμένα, θα έρθουν σε έντονο διαπληκτισμό με βαριές κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, με τον Ματζουράνη να τα λέει όλα έξω από τα δόντια και να είναι αυτός που ξεσπάει περισσότερο.

Επίσης αποκαλύφθηκε πως, για πρώτη φορά αρχηγός θα είναι γυναίκα ενώ υπηρέτης θα είναι ένας παίκτης ο οποίος ήδη κάνει πολλές δουλειές, δηλαδή ο Μπίλη. Ενώ, για ποιο λόγο έριξε άκυρο στην Φάρμα η Τζούλια Νόβα;

Στην Φάρμα τσακώνονται και Ξιαρχό με Τζώρτζολου

Λίγο πριν υποδεχτούν στην Φάρμα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Τάσος Ξιαρχό τσακώθηκαν με αφορμή μια ντομάτα που έφαγε μόνος του ο ηθοποιός.

Το πρωί της Τετάρτης 14/4 στο Πρωινό προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο που θα παίξει αυτή την Παρασκευή.

Η κίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου να κόψει μια ντομάτα αφού δεν ήθελε να φάει από το φαγητό που είχαν φτιάξει και την μερίδα του οποίου μοιράστηκαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έκανε έξαλλο τον Τάσο Ξιαρχό.

Στο συμβούλιο μάλιστα το έκανε θέμα με την Μαρία Μιχαλοπούλου να ξεσπά σε κλάματα από την έντασή και να λέει «Για όνομα του Θεού. Πρέπει να λέμε μόνο τα αρνητικά;».