Ανατρεπτικό το σημερινό Βινύλιο στο OPEN με τον Αντώνη Κανάκη

Τα... πικάπ θα γεμίσουν γαρύφαλλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατρεπτικό το σημερινό Βινύλιο στο OPEN με τον Αντώνη Κανάκη

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό 15/4 Βινύλιο που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο OPEN, καθώς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα παίξουν... λαϊκές επιτυχίες και θα γεμίσουν γαρύφαλλα το πλατό, μετά την σαρωτική πρεμιέρα.

Όσα θα δούμε στο Βινύλιο απόψε στο OPEN

Την Πέμπτη το βράδυ, το ΒΙΝΥΛΙΟ έρχεται και «τα σπάει». Για πρώτη φορά, ο Αντώνης Κανάκης και η αγαπημένη παρέα του ΒΙΝΥΛΙΟΥ, θα κάνουν ένα μεγάλο, ξέφρενο, τηλεοπτικό πάρτυ με λαϊκές επιτυχίες.

Η νύχτα θα είναι ξελογιάστρα, τα πικάπ θα γεμίσουν γαρύφαλλα, σε ένα ακόμα ανατρεπτικό ΒΙΝΥΛΙΟ με τη δυναμική συμμετοχή του κόσμου με σπιτικά video, μηνύματα και φωτογραφίες.

Ο λαός απαιτεί λαϊκή βραδιά και θα την έχει!

ΒΙΝΥΛΙΟ – την Πέμπτη στις 21:00, αμέσως μετά από το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, στο OPEN.

Βινύλιο OPEN

Πως τα πάει το Βινύλιο σε τηλεθέαση

Την "χρυσή κότα" του φαίνεται πως έχει βρει για αυτή την τηλεοπτικό σεζόν το Opentv στα μάτια του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του. Η επαναφορά των Ράδιο Αρβύλα αλλά και του Βινυλίου φαίνεται πως μόνο καλό έκανε στον σταθμό και μόνο... κακό αντιστοίχως στον ανταγωνισμό αυτού.

Αφού σας παρουσιάσαμε το συγκεντρωτικό με όλες τις ζώνες και τα ποσοστά, πάμε να δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα. Το βράδυ της Πέμπτης 18/3 μετά το τέλος των Ράδιο Αρβύλα που έπιασαν το 22,5% το Βινύλιο είχε αφιέρωμα στην ντίσκο μουσική.

Η εκπομπή ανέλαβε να μας ταξιδέψει σε πιο ξέγνοιαστες εποχές και δεκαετίες με αγαπημένες μουσικές επιλογές και να μας θυμίσει τα φοβερά ντυσίματα της εποχής με φωτογραφίες και βίντεο τηλεθεατών.

Ο οικοδεσπότης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μεταμφιέστηκε στον John Travolta που ταυτίστηκε χάρη στις ταινίες που έπαιξε ως το απόλυτο είδωλο των ντισκοτέκ.

Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο ήταν αρκετό για να χτυπήσει κόκκινο στα ποσοστά τηλεθέασης αφού έφτασε στο δυναμικό κοινό το 19,1%.

Prime time

Τα τέταρτα των Ράδιο Αρβύλα

Με lead in 18.6 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συνέχισε με 23,9-21,3-26,2-16,5

Τα τέταρτα από Βινύλιο

Με lead in 16,5 από τους Ράδιο Αρβύλα η εκπομπή συνέχισε με 20,3-19,5-19,6-19,8-17,3.

Για τον ανταγωνισμό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι... τα είδατε όλα στο παραπάνω πλέγμα...