MasterChef trailer (16/4): Βακιάρος - Σαρρής - Βαρθαλίτης οι τρεις καλεσμένοι

Το πιάτο που θα κρίνει την παραμονή των παικτών στον διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef trailer (16/4): Βακιάρος - Σαρρής - Βαρθαλίτης οι τρεις καλεσμένοι

To MasterChef 5 επιστρέφει απόψε με πολλές εκπλήξεις για τους μάγειρες. Οι τρεις κριτές θα φέρουν καλεσμένους στο πλατό τρεις νικητές του διαγωνισμού, τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Μανώλη Σαρρή και τον Σταύρο Βαρθαλίτη για να κρίνουν τα παιδιά.

Οι επιστροφές των παλιών παικτών έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό και όχι άδικα αφού διακυβεύεται η θέση των παικτών που είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν στην 8άδα.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το spoiler για τον παίκτη που πρόκειται να αποχωρήσει από το παιχνίδι απόψε, ωστόσο αυτό που σίγουρα δε θα περιμένουν οι μάγειρες είναι η εμφάνιση τριών MasterChefs. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα δώσει το πιάτο του στη σημερινή δοκιμασία και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες.

Δείτε το trailer του MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«O Αλέξης να πάει στο MasterChef 5 και η Μαρίνα να πάει στο Survivor 4»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ειδικά όταν η συζήτηση έρχεται στο Survivor 4 δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όπως έχουν τα πράγματα, χωρίς να τον νοιάζει ποιος θα παρεξηγηθεί και ποιος όχι. Μάλιστα, όταν μιλάει για τον Αλέξη Παππά, δίνει... πόνο.

Ο παρουσιαστής που κάθε Πέμπτη θα απολαμβάνουμε στην εκπομπή Ευτυχείτε, σχολίασε τα δυο ριάλιτι που έχουν τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το MasterChef 5 και το Survivor 4, που χθες είχε την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Twitter να την "δικάζει".

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξη Παππά! Χαρακτηριστικά είπε «Έχουμε την πρώτη ανταλλαγή η Μαρίνα Ντεμολλάϊ και ο Αλέξης Παππάς άνουν ανταλλαγή ανάμεσα στα δύο κανάλια δηλαδή ο Αλέξης να πάει στο MasterChef και η Μαρίνα να πάει στο Survivor γιατί γίνεται ανταλλαγή τοξικών ανθρώπων. Λέγεται το πείραμα ανταλλαγής τοξικότητας».