Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη έχει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη έχει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με μία νέα εκπομπή και αυτή τη φορά, το Φως στο Τούνελ ρίχνει φως σε πολύκροτη υπόθεση που πάγωσε το πανελλήνιο, δηλαδή στην ξαφνική δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Αυτόπτης μάρτυρας παραμερίζει το φόβο του, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει στο «Τούνελ» τη σκηνή της δολοφονίας που είδε…

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ…

Τι λένε για πρώτη φορά μάρτυρες στο «Τούνελ»…

Τα αδέλφια του αγνοούμενου Στάθη Άνθη μιλούν στην εκπομπή για όλα όσα συνέβησαν στην Αγγλία. Το πτώμα που ξεβράστηκε στην περιοχή όπου χάθηκε, «μιλάει»…

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του Γάλλου χορευτή στον Πειραιά…

Το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας ερευνούν τώρα οι Αρχές…

Πού θα γίνουν έρευνες από ειδικές ομάδες;

To αντίο της Αγγελικής Νικολούλη στον Γιώργο Καραϊβάζ

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη εμφανώς συγκλονισμένη, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της και μίλησε για τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης της στο Φως στο Τούνελ στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ ταραγμένη ενώ δήλωσε έτοιμη να βρει όσα στοιχεία μπορεί προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τους κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής μήπως καταφέρουν και δώσουν πληροφορίες για τη δολοφονία.