Φάρμα: Ο απίστευτος μονόλογος του Στράτου Τζώρτζογλου

Δεν πήρε ούτε μια απάντηση από τον Θανάση Πάτρα αλλά εξακολουθούσε να μιλάει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο απίστευτος μονόλογος του Στράτου Τζώρτζογλου

Σε έναν απίστευτο μονόλογο προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον Θανάση Πάτρα να είναι ο υποτιθέμενος συνομιλητής του.

Οι δύο εν δυνάμει αγρότες είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι και μιας και είναι από τους μεγαλύτερους εκεί, αναλαμβάνουν αρκετά πράγματα.

Φάρμα ο απίστευτος μονόλογος του Στράτου Τζώρτζογλου

Ο Στράτος ξύπνησε τον Θανάση προκειμένου να μοιραστεί μαζί του ότι κάποιος του «έκλεψε» το αυγό του και δεν είχε να φτιάξει ομελέτα. Ο ίδιος όμως φαίνεται να είχε ξυπνήσει με αρκετές διαθέσεις και πήγαινε κατευθείαν από το ένα θέμα μετά το άλλο.

Το αστείο όμως είναι πως ο Θανάσης Πάτρας δεν του απάντησε ποτέ σε όλο αυτό το παραλήρημα, με τον ηθοποιό ωστόσο να συνεχίζει απτόητος τον μονόλογο του! Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο πιο δημοφιλής παίκτης!

«Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Απόσπασμα από το 2/4 επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλλαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.