Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου οι δύο υποψήφιες για την αρχηγία

Την δεύτερη την όρισε η Μαρία Τοτόμη πριν αποχωρήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου οι δύο υποψήφιες για την αρχηγία

Τους νέους δύο υποψήφιους για την αρχηγία αυτής της εβδομάδας μάθαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, μετά το γράμμα της Μαρίας Τοτόμη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα που άφησε η Μαρία, μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, μέσα στο οποίο ορίζει και τον πρώτο υποψήφιο αρχηγός.

Φάρμα υποψήφιοι αρχηγοί

Το όνομα που περιείχε στο γράμμα ήταν αυτό της Μαρίας Μιχαλοπούλου, με την ίδια να συγκινείται αρκετά. Αμέσως μετά ακολούθησε η ανοιχτή ψηφοφορίας για τον δεύτερο αρχηγό, με την Ειρήνη Κολιδά να ορίζεται από σχεδόν όλους τους συμπαίκτες της ως δεύτερη υποψήφια προς αρχηγό.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να πει τελικά το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλο που αρχικά δεν ήθελε πολύ να πάει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα και να δοκιμάζει τον εαυτό της στις γεωργικές εργασίες.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.