Masterchef 5: Μαρία και Ιωάννης βάζουν τέλος στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

«Έχουμε χωρίσει, το ξέρεις ε;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Μαρία και Ιωάννης βάζουν τέλος στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Για την μεταξύ τους σχέση μίλησαν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef η Μαρία και ο Ιωάννης, με τα δύο παιδιά να ξεκαθαρίζουν τις φήμες που κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι.

Οι δύο επίδοξοι σεφ ετοίμαζαν το φαγητό τους και επί την ευκαιρία ο Ιωάννης την ρώτησε τι είχε χάσει τόσο καιρό που έλειπε από το σπίτι, μιας και αυτήν την εβδομάδα επέστρεψε οριστικά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μέσα σε όλα λοιπόν, έκαναν λόγο για τις φήμες που θέλουν να έχουν σχέση τα δύο παιδιά, με τους ίδιους όμως να τα ξεκαθαρίζουν και να τις διαψεύδουν.

Μάλιστα, η Μαρία δήλωσε πως τις φήμες αυτές τις ξεκίνησε η Μαρίνα, με την πρώτη να φαίνεται ενοχλημένη, μιας και κανένας ισχυρισμός της δεν είναι αληθής.

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Masterchef, με τα άτομα που αποχωρούν από το παιχνίδι να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές.. καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

Masterchef 5 οι τρεις παίκτες που αποχωρούν