Φάρμα: Έξαλλος ο Μαντζουράνης- «Ντούπη, Βασίλη και Κυριακή είστε ψεύτικοι»

Αδιανόητος τσακωμός μεταξύ των τριών αντρών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Έξαλλος ο Μαντζουράνης- «Ντούπη, Βασίλη και Κυριακή είστε ψεύτικοι»

Δεν άργησε και πολύ να κάνει φαίνεται το «μπαμ» ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος με αφορμή μερικά σκηνικά, ξέσπασε κατά του Ντούπη, του Θεοδωρόπουλου αλλά και της Κυριακής.

Η συγκεκριμένη τριάδα έχει σχολιαστεί αρκετά από τους παίκτες, μιας και έχουν ήδη φτιάξει την κλίκα τους και ξέρουν να βγάζουν το φτυάρι και να θάβουν τους υπόλοιπους με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά μετά την επιλογή του Θανάση Πάτρα να ορίσει τους δύο από αυτούς για υπηρέτες την προηγούμενη εβδομάδα.

Φάρμα Έξαλλος ο Θεοδωρόπουλος

Όλη αυτή λοιπόν η στρατηγική και η «πονηριά» των τριών έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Μαντζουράνη, ο οποίος ξέσπασε και τους αποκάλεσε ψεύτικους.

Φυσικά, η συζήτηση αυτή κυμαινόταν σε αρκετά υψηλούς τόνους, με τον Θανάση Πάτρα να επεμβαίνει και να βάζει μια τελεία.

Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που αρνήθηκε την Φάρμα - «Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να βγω υπηρέτης της εβδομάδας»

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαρία Κοκολάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει στην Φάρμα.

Η ίδια δήλωσε πως θα ήταν καλή ευκαιρία να πάρει μέρος σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι, μιας και της αρέσουν πολύ τα sports, ωστόσο αρνήθηκε γιατί θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

«Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας.

Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα».