Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά η αρχηγός της εβδομάδας

Πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Μαρίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά η αρχηγός της εβδομάδας

Σε μια μονομαχία για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας αγωνίστηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου με την Ειρήνη Κολιδά, λίγο μετά τον άγριο τσακωμό Μαντζουράνη και Ντούπη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν οι δύο κοπέλες και να οριστεί ο νέος αρχηγός.

Φάρμα η Ειρήνη Κολιδά η αρχηγός της εβδομάδας

Τελικά με πολύ μικρή διαφορά νίκησε η Ειρήνη και μετά από αρκετό καιρό η Φάρμα έχει και πάλι γυναίκα αρχηγό!

Μαρία Φραγκάκη για Φάρμα: "Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι εν αγνοία μας..."

Η αγροτική ζωή στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1, το ανυπόφορο κρύο και η πείνα, οι περίεργες στρατηγικές από διάφορους παίκτες, ο τραυματισμός της, η πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, ο γάμος με τον σύζυγό της μετά από έντεκα χρόνια σχέσης, ο γιος τους, εκείνοι που διαρκώς την μπερδεύουν με την αδελφή της, η διαχείριση στα ψέματα και ο τρόπος που αντιδρά στα μικρά συνηθισμένα συζυγικά καβγαδάκια. Η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, τα αποκαλύπτει όλα στο YOU.

Ακόμα τα χέρια της είναι ταλαιπωρημένα από τις... κακουχίες της αγροτικής ζωής, τις οποίες κλήθηκε για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει. Η Μαρία, όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε ως δημοσιογράφο μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές της, δείχνει όχι μόνο να αντέχει στην όποια σκληρή δοκιμασία τής φέρνει ο χρόνος αλλά και να τα αντιμετωπίζει όλα σαν παιχνίδι. Κι αυτό είναι το μεγάλο της προσόν.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Μαρία Φραγκάκη Φάρμα