Φάρμα: Για δεύτερη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης

Συγκινήθηκε που ο κόσμος τον ψήφισε περισσότερο από όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Για δεύτερη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψηφίστηκε από τον κόσμο ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ο πιο αγαπητός παίκτης της Φάρμας, με τον ίδιο να συγκινείται αρκετά.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει μια αλλαγή στο παιχνίδι και αυτή αφορά τον κόσμο, ο οποίος ψηφίζει για κάθε εβδομάδα τον πιο αγαπητό παίκτη, δίνοντας του αυτόματα ασυλία.

Φάρμα για δεύτερη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στράτος βγήκε ο πιο δημοφιλής, κάτι που επαναλήφθηκε και αυτήν την φορά, με τον ίδιο να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα!

Λιάγκας: «Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Απόσπασμα από το 2/4 επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλλαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.