Masterchef 5: Η ανατροπή στις μονομαχίες που έφερε τα κλάματα της Μαρίας

«Είναι πολύ άβολο... δεν ξέρω αν μπορώ να μαγειρέψω έτσι» είπε ο Στέφανος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η ανατροπή στις μονομαχίες που έφερε τα κλάματα της Μαρίας

Οι μονομαχίες στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef έφερε αρκετές αντιδράσεις, με την Μαρία μάλιστα να ξεσπά σε δάκρυα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αυτή των επιστροφών και οι τελευταίο έξι διεκδικούν τις τρεις ποδιές που θα τους οδηγήσουν ξανά στο σπίτι. Ανάμεσά τους όμως είναι και δύο της οκτάδας, η Μαρία και ο Στέφανος.

Η αποψινή διαδικασία λοιπόν είχε να επιλέξουν το ζευγάρι που θα μονομαχήσουν, με τον Αλέξανδρο να διαλέγει την Κωνσταντίνα και ο Νίκος τον Αντώνη, αντί να επιλέξει έναν από τους παλιούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μαρία και ο Στέφανος να μονομαχήσουν και ένας από αυτούς να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, μια κίνηση αρκετά άδικη.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε ούτε στα παιδιά αλλά ούτε και στον εξώστη, με τον Ιωάννη να ξεσπά κατά της επιλογής τους. Η Μαρίνα εξίσου απογοητευμένη έβαλε τα κλάματα ενώ ο Στέφανος δήλωσε ότι δεν υπάρχει ηθική.

«Είναι πολύ άβολο. Δεν ξέρω αν μπορώ να μαγειρέψω έτσι. Εγώ θα τους βάλω μυαλό; Ποια ηθική; Οι μισοί από εδώ δεν έχουν» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Masterchef, με τα άτομα που αποχωρούν από το παιχνίδι να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές.. καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

Masterchef 5 οι τρεις παίκτες που αποχωρούν