Φάρμα: Τσακωμός Στράτου - Ξιαρχό για μια.. ντομάτα

Τι να πει κανείς...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Τσακωμός Στράτου - Ξιαρχό για μια.. ντομάτα

Για μια.. ντομάτα τσακώθηκαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Τάσος Ξιαρχό με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον πρώτο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Ο ηθοποιός έχει πει αρκετές φορές πως πολλά φαγητά δεν τα τρώει, οπότε προσπαθούν να μοιράσουν ισόποσα τις μερίδες και τις ποσότητες.

Ωστόσο ο ίδιος στο σημερινό επεισόδιο δεν έφαγε το μεσημεριανό του και το έδωσε σε άλλους, οπότε αντί για μια ντομάτα, πήρε δύο, προκειμένου να φτιάξει την σαλάτα του, ενώ πρώτα όμως πήρε την άδεια από τον Ντούπη.

Όμως ο Τάσος -που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι- φάνηκε να εκνευρίστηκε με αυτήν την πρωτοβουλία και ανέφερε την κίνηση αυτή του Στράτου ενώπιων όλων, με τους περισσότερους βέβαια να υπερασπίζονται τον ηθοποιό.

Φάρμα τσακωμός Στράτου - Ξιαρχό για μια.. ντομάτα

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι

Πριν καλά καλά μπει στην Φάρμα, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση του, καθώς φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε τον χορογράφο αλλά και τον Κώστα Γκρέκα να εισβάλλουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου αλλά και του Ερωτόκριτου, φαίνεται να επηρεάστηκαν και οι υπόλοιποι εν δυνάμει αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος ένιωσε αρκετά δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των παικτών, καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τους αρχηγούς της Φάρμας.

Φάρμα Αποχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι