Φάρμα: Η Κάτια και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Τους όρισε η Ειρήνη ως αρχηγός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Κάτια και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας ανακοίνωσε στην Φάρμα η Ειρήνη Κολίδα, μιας και αυτή ορίστηκε ως αρχηγός της νέας εβδομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου η αρχηγός να πει μπροστά σε όλους τα ονόματα των δύο υπηρετών.

Φάρμα η Κάτια και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Αφού πρώτα προηγήθηκε ο τσακωμός για ντομάτα, αμέσως μετά η Ειρήνη ανακοίνωσε πως για αυτήν την εβδομάδα, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Κάτια Δέδε αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του υπηρέτη, δηλαδή να φροντίζουν τον αχυρώνα, τα ζώα, το σπίτι του αρχηγού αλλά και να μαγειρεύουν.

Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που αρνήθηκε την Φάρμα - «Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να βγω υπηρέτης της εβδομάδας»

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαρία Κοκολάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει στην Φάρμα.

Η ίδια δήλωσε πως θα ήταν καλή ευκαιρία να πάρει μέρος σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι, μιας και της αρέσουν πολύ τα sports, ωστόσο αρνήθηκε γιατί θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

«Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας.

Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα».