Masterchef 5: Αποχώρησε ο Στέφανος Χίλας

Η Μαρία είχε ετοίμασε καλύτερο πιάτο και εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αποχώρησε ο Στέφανος Χίλας

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef έφτασε στο τέλος του, με έναν παίκτη να βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, με αυτά τελικά να είναι: Μαρία- Στέφανος, Αντώνης- Νίκος και Κωνσταντίνα Αλέξανδρος, με τις επιλογές να προκαλούν αρκετές αντιδράσεις.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Στέφανος Χίλας

Η Μαρία με τον Στέφανο κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του περσινού νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και καλεσμένος.

Από τους δυο λοιπόν αυτός που έκανε την χειρότερη προσπάθεια ήταν ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά το ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Ο Στέφανος είναι 24 ετών. Βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του στο MasterChef.

Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά. Δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ. Δυναμικός, ειλικρινής, με στοχοπροσήλωση, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα αλλά ο τίτλος.

Μπήκε στο MasterChef 5 μόνο για να κερδίσει αλλά και για να αφήσει το αποτύπωμα του, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό.

Masterchef 5 βιογραφικό του Στέφανου Χίλα