Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Στα "μαχαίρια" Ελισάβετ και Ηλιάνα για τα μάτια ενός άνδρα

Ποιος Αιμίλιος και Οδυσσέας; Οι δυο ξαδέρφες θα μαλλιοτραβηχτούν για τον Παύλο

8 Λέξεις: Στα
TV24 17.04.2021 07:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ηλιάνα και η Ελισάβετ στις 8 Λέξεις να είναι πολλά, όμως μια άλλη νότα ξεχωριστή έρχεται να προστεθεί στη ζωή τους. Η παρουσία του νέου ρεπόρτερ του σταθμού, του Παύλου, θα ανάψει φωτιές και θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τη σχέση των δυο ξαδέλφων, σύμφωνα με το TV24.

Mε το που εμφανίστηκε ο Παύλος στο κανάλι, υπήρξε μια αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Αυτή που τον πρόσεξε και έδειξε να εντυπωσιάζεται από την εμφάνισή του είναι η Ελισάβετ. Η κοπέλα ακόμα, βέβαια, είναι «κολλημένη» με τον Αιμίλιο, γεγονός που δεν την αφήνει να εκφράσει τον «θαυμασμό» της και να πλησιάσει τον Παύλο.

Ο Παύλος στις 8 Λέξεις προτιμάει την Ελισάβετ από την Ηλιάνα

Ωστόσο η πρώτη εντύπωση που έχει γι’ αυτόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Αντίθετα, όμως, ο Παύλος όχι μόνο την έχει προσέξει, αλλά αρχίζει όπως θα δούμε παρακάτω να αισθάνεται πράγματα γι’ αυτήν και να τη θέλει.

8 Λέξεις Παύλος

Κι εδώ μπαίνει η Ηλιάνα! Η Ηλιάνα, από την πρώτη μέρα που είδε τον Παύλο στον σταθμό, εντυπωσιάστηκε. Ετσι φρόντισε να μάθει γι’ αυτόν. Τι είναι; Τι κάνει; Από πού ήρθε στο κανάλι και ζήτησε να μάθει κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική του ζωή. Το επόμενό της βήμα είναι ακόμα πιο τολμηρό, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, του ζητάει να βρεθούν εκτός του περιβάλλοντος εργασίας. Δείτε και αναλυτικά όλα τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Η Ηλιάνα για λίγο ξεφεύγει από τις σκέψεις της για εκδίκηση του Οδυσσέα και αρχίζει να κάνει όνειρα και να χτίζει ήδη μέσα της μια σχέση με τον Παύλο, ενώ από την πλευρά του δεν την απογοητεύει, αν και δείχνει κάπως συγκρατημένος απέναντί της.

Ωστόσο ξαφνικά η Ηλιάνα θα προσγειωθεί απότομα, καθώς θα μάθει ότι ο Παύλος ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ και ότι και η Ελισάβετ δεν δείχνει να μην τον θέλει. Ετσι αρχίζει να τη θεωρεί υπεύθυνη που δεν μπορεί να προχωρήσει ερωτικά με τον Παύλο, ενώ μια ακόμα «αποτυχία» στα αισθηματικά της, επιβαρύνει όλο και περισσότερο την ψυχολογική της κατάσταση.

Η σύγκρουση ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη κι από εκεί που ήταν δύο αγαπημένες ξαδέλφες που έλεγαν τα μυστικά τους, θα βρεθούν σε διαφορετικά στρατόπεδα και θα βγάλουν τα «μαχαίρια» για το ποια τελικά θα κατακτήσει την καρδιά του Παύλου. Ενώ, Μάγδα και Αιμίλιος χωρίζουν οριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ξεσκεπάζει τον Δημήτρη

8 Λέξεις: Η Μάγδα πετάει έξω από τον σπίτι τον Αιμίλιο - Η Εύα μένει έγκυος

Share