Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου - Ο Δούκας καταστρέφεται

Η πτώση των Σεβαστών έφτασε! Έχουν πλέον διαλυθεί...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου - Ο Δούκας καταστρέφεται

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Νικηφόρος, ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την οικογένειά του, την περιουσία του και τώρα βλέπει να χάνει και το παιδί του! Σαν ύστατη προσπάθεια να σώσει ό,τι απέμεινε, κάνει ένα βήμα προς την Ασημίνα να τα βρουν ξανά. Αραγε εκείνη θα δεχτεί; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από τη στιγμή που ο Νικηφόρος έμαθε την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο εξαιτίας του θυμού του. Αρχικά χάνει την εμπιστοσύνη του γιου του, ο οποίος θέλει να βλέπει τη μητέρα του, αλλά ο αυτός του δεν του το επιτρέπει και αυτό φέρνει ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιου.

Δεν είναι άλλωστε εύκολο για ένα παιδί έξι ετών να κατανοήσει τι σημαίνει το διαζύγιο, πόσω μάλλον όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει ένταση στο σπίτι! Η συμπεριφορά τού Νικηφόρου φέρνει αγανάκτηση σε Ασημίνα και Δρόσω, οι οποίες αποφασίζουν να διεκδικήσουν μαζί τον μικρό, φέρνοντας τον Νικηφόρο στα όριά του, ενώ σκληραίνει τη στάση του απέναντί τους ακόμα περισσότερο. Ο Λάμπρος βάζει ξανά τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο.

Παράλληλα με τα προσωπικά του προβλήματα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει και τα επαγγελματικά του, που φυσικά εμπλέκονται με τα οικογενειακά καθώς ο Δούκας τον παγίδεψε για τα καλά. Κι όσο ο Δούκας προσπαθεί να διαλύσει τον συνεταιρισμό, τόσο ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με τα υπόλοιπα μέλη που τον καθιστούν υπαίτιο για όσα συμβαίνουν.

Η πίεση που δέχεται ο Νικηφόρος είναι ανυπόφορη και δεν έχει πια κανέναν άνθρωπο δικό του για να στραφεί και να μπορέσει να μοιραστεί τους προβληματισμούς του. Το μεγάλο μπαμ όμως θα γίνει όταν ο Δούκας μάθει πως ο ίδιος του ο γιος ήταν εκείνος που τον πρόδωσε πριν από έξι χρόνια για τη βιομηχανική ζώνη!

Πατέρας και γιος φτάνουν στα άκρα, με τον Νικηφόρο να φτάνει στο σημείο να απειλήσει τον ίδιο του τον πατέρα με όπλο: «Εσύ φταις για όσα μου συμβαίνουν! Για όσα συμβαίνουν σε όλους μας! Εσύ τα έχεις προκαλέσει και δεν δείχνεις ίχνος μεταμέλειας», ισχυρίζεται ο Νικηφόρος! Την τελευταία στιγμή όμως κάνει πίσω και δεν πατάει τη σκανδάλη.

Ομως αποφασίζει να φύγει για πάντα από το σπίτι παίρνοντας τον γιο του μαζί: «Εμείς φεύγουμε από εδώ μέσα! Δεν πρόκειται να πατήσουμε ξανά το πόδι μας», λέει, ενώ ο Δούκα του απαντάει: «Και καλά θα κάνεις! Δεν είσαι πια μέλος αυτής της οικογένειας».

Ο Νικηφόρος ζητά από την Ασημίνα να γίνουν ξανά οικογένεια

Άγριες Μέλισσες Μελέτης επιμέλεια Σέργιου

Μη έχοντας πού αλλού να πάει, ο Νικηφόρος στρέφεται προς την Ασημίνα και ζητάει τη βοήθειά της: «Εφυγα από αυτό το σπίτι! Σε παρακαλώ, κράτα τον μικρό μέχρι να βρω να νοικιάσω άλλο στη Λάρισα, μακριά από εδώ», της λέει και εκείνη φυσικά δέχεται. Η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως. Αποκαλύπτει ότι την φρόντιζε εγκυμονούσα.

Παράλληλα, προκειμένου να εκδικηθεί τον πατέρα του, προτείνει στον Κωνσταντή να του δώσει όλα του τα χωράφια, αλλά εκείνος αρνείται: «Εχεις τρελαθεί; Κοίτα ρε να μαζέψεις τα μυαλά σου», του απαντάει. Τότε ο Νικηφόρος στρέφεται στον Μιλτιάδη και εκείνος δέχεται την πρότασή του! Ετσι ο Μιλτιάδης γίνεται ο ιδιοκτήτης των χωραφιών του Νικηφόρου και πλέον μπορεί στα ίσα να έρθει αντιμέτωπος με τον Δούκα και να τον εκδικηθεί!

Το σοκ για όσους το μαθαίνουν είναι μεγάλο, ενώ ο Λάμπρος διαφωνεί με αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα ανακαλύπτει πως ο πατέρας του έχει σταματήσει τα χάπια. Αυτό τον οδηγεί στην απόφαση να τον κλείσει ξανά στο ψυχιατρείο.

Ο Νικηφόρος κάνει μια ύστατη προσπάθεια να τα βρει ξανά με την Ασημίνα: «Θα σου δώσω την επιμέλεια του Σέργιου, αρκεί να έρθεις να μείνεις κι εσύ μαζί μας στο σπίτι που θα νοικιάσω στη Λάρισα! Να είμαστε ξανά οικογένεια, έστω και αν χωρίσουμε! Αρκεί ο μικρός να νιώσει καλύτερα, δεν αντέχω να τον βλέπω άλλο έτσι να μαραζώνει».

Η Ασημίνα ζορίζεται με αυτή την πρόταση: «Μπορούμε να τα βρούμε εξωδικαστικά! Απέσυρε την αγωγή και θα βρεθεί μια λύση». Εκείνος όμως αρνείται: «Βλέπω δεν θέλεις να μας δώσεις μία ακόμη ευκαιρία! Εχασα τα πάντα, Ασημίνα! Το σπίτι, την οικογένεια, την περιουσία, δεν έχω τίποτα πια! Μόνο ο Σέργιος μου απέμεινε και θα τον διεκδικήσω μέχρι τέλους», της ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Ο Νικηφόρος βρίσκει ένα σπίτι στη Λάρισα, αλλά παράλληλα ψάχνει και για μια νέα δουλειά! Ωστόσο αυτή του η κίνηση θα είναι ένα ακόμα υπέρ για την Ασημίνα και τη Δρόσω, καθώς ο ίδιος τις διαβεβαίωνε πως δεν θα φύγει ποτέ από το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες

Η φυγή του Νικηφόρου στη Λάρισα μαζί με τον μικρό, είναι ένας άσος στο μανίκι για την Ασημίνα και τη Δρόσω, ενώ ο δικηγόρος του Νικηφόρου τον προειδοποιεί πως αυτό ήταν μεγάλο λάθος εκ μέρους του και πως τα πράγματα είναι πλέον εναντίον του. Η Μυρσίνη και η Πηνελόπη θέλουν να τον στηρίξουν τη μέρα της δίκης, αλλά εκείνος αρνείται: «Δεν χρειάζεται να έρθει κανένας! Αλλωστε δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας! Μπορείτε να πάτε όλοι στα εγκαίνια του εργοστασίου».

Η Μυρσίνη τον μαλώνει: «Κι εσύ είσαι μέλος της οικογένειας», του λέει, αλλά εκείνος διαφωνεί: «Όχι, μητέρα! Ξέρατε όλοι την ημερομηνία της δίκης και δεν είναι τυχαία η επιλογή του πατέρα να κάνει τα εγκαίνια την ίδια μέρα! Φαίνεται λοιπόν αν είμαι ή όχι μέλος των Σεβαστών». Την επόμενη μέρα ο Νικηφόρος και η Ασημίνα με τη Δρόσω συναντιούνται στο δικαστήριο για τη δίκη και τα πράγματα για τον Σεβαστό είναι πια δύσκολα, ενώ οι δύο αδελφές για πρώτη φορά δείχνουν να κάνουν βήματα να τα βρουν ξανά! Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.

Μέσα σε όλα, η δικαστής είναι γυναίκα και αυτό δυσχεραίνει κι άλλο τη θέση του Νικηφόρου! Και πράγματι, η απόφαση είναι καθοριστική για εκείνον αφού χάνει την επιμέλεια εξαιτίας της απόφασής του να φύγει από το Διαφάνι! Και επίσημα πια ο Νικηφόρος έχει χάσει τα πάντα!

Ο Μιλτιάδης καταστρέφει ολοκληρωτικά τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες Δούκας καταστροφή

Οπως προαναφέραμε, τη ίδια μέρα με τη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, ο Δούκας κανόνισε μια γιορτή με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου! Ολα είναι έτοιμα και φυσικά δεν λείπει η χλιδή και η πολυτέλεια για τους καλεσμένους της υψηλής κοινωνίας που θα δώσουν το «παρών»!

Ομως οι Σεβαστοί δεν υπολογίζουν τον Μιλτιάδη που αποφασίζει να καταστρέψει τον Δούκα ολοκληρωτικά! Αφού έβαλε φωτιά στα καπνά του και αφού έπεισε και τα άλλα μέλη του συνεταιρισμού να πουλήσουν κρυφά αλλού το εμπόρευμά τους, ενώ στον Δούκα είπαν πως δήθεν ένα ζιζάνιο τα κατέστρεψε, τώρα ετοιμάζεται να δώσει στον αδελφό του τη χαριστική βολή.

Εμφανίζεται στη γιορτή απροειδοποίητα και ακάλεστος και μπροστά σε όλο τον κόσμο καταφέρνει να κάνει ρεζίλι τον Δούκα και να αποκαλύψει σε όλους πως είναι ένας εκβιαστής και φονιάς! Μετά από αυτό, το τέλος του ισχυρού Δούκα φαίνεται πως έχει πια φτάσει! Ενώ, συλλαμβάνεται.