House of fame - highlights 16/4: Η ενόχληση του Φοίβου με παίκτη και η αποχώρηση

Εντάσεις και στο χθεσινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame - highlights 16/4: Η ενόχληση του Φοίβου με παίκτη και η αποχώρηση

Στο χθεσινό 16/4 επεισόδιο του House of fame οι παίκτες ανέβηκαν και πάλι στην σκηνή και τραγούδησαν με έναν στο τέλος να αποχωρεί. Πριν από αυτό όμως ο Φοίβος ξέσπασε.

Αυτά είναι τα highlights του House of fame στον ΣΚΑΙ

Φοίβος σε Άρη: «Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις»

Εντάσεις μεταξύ του Φοίβου και του Άρη σημειώθηκαν στο live του House of Fame, με μερικά σχόλια περί bullying να προκαλούν αντιδράσεις.

Μετά την ερμηνεία του Άρη, ο Φοίβος εκτός από το να σχολιάσει την εμφάνιση του, θέλησε να λύσει on air την παρεξήγηση μετά τη δήλωσή του που παρερμηνεύτηκε.

Συγκεκριμένα, ο κριτής είπε στον σπουδαστή: "Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying.

Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις".

Αμέσως μετά, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κλείσει το θέμα και είπε: "Να μη λέμε τη λέξη bullying, είναι πολύ βαριά και να μην τη λέμε από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει. Εγώ λέω να το ολοκληρώσουμε εδώ". Στο μεταξύ, εντάσεις και τσακωμούς είδαμε και στο απογευματινό επεισόδιο!

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Μηνάς Τσουκάνης, ο οποίος την είχε γλιτώσει αρκετές φορές σε προηγούμενες αποχωρήσεις.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι η Μαριάννα Κάρα, ο Jimmy Sion και ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Στη συνέχεια ο Πάνος Μεταξόπουλος είχε το δικαίωμα να σώσει έναν παίκτη και διάλεξε την Μαριάννα, έτσι την θέση της πήρε η αμέσως επόμενη παίκτρια με την χειρότερη βαθμολογία, η Χρύσα Μαλακόζη.