Φάρμα: Ο επιστάτης επιβράβευσε τους παίκτες με ένα.. γαλακτομπούρεκο

Αδιανόητη η χαρά τους με το δώρο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο επιστάτης επιβράβευσε τους παίκτες με ένα.. γαλακτομπούρεκο

Ένα δώρο θέλησε να κάνει στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο επιστάτης στους παίκτες, και αυτό δεν ήταν άλλο παρά ένα γαλακτομπούρεκο!

Κάθε εβδομάδα ο Βασίλης αναθέτει στους παίκτες μια αποστολή, με αυτή της τωρινής εβδομάδας να ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία!

Φάρμα ο επιστάτης επιβράβευσε τους παίκτες με ένα.. γαλακτομπούρεκο

Η Ειρήνη Κολιδά, ως αρχηγός, ένιωσε αρκετά περήφανη και μάλιστα όπως φαίνεται ο επιστάτης της είχε τάξει γαλακτομπούρεκο, άμα τυχόν τα βγάλουν εις πέρας.

Και μιας το έκαναν, ο ίδιος φρόντισε να τηρήσει την υπόσχεση του, με τους παίκτες να τον τρελαίνουν με τα ουρλιαχτά τους! Φυσικά, το γλυκό εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα!

Γιώργος Λιάγκας: Μονομάχησε on air με τον επιστάτη της Φάρμας

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μάλιστα, δε δίστασε να μονομαχήσει on air με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους, έκαναν ένα από τα αγωνίσματα που βλέπουμε και στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Φιλίππου μίλησε αρχικά για τις σχέσεις των παικτών μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην είδηση που θέλει την Μαρία Μιχαλοπούλου να έχει απομονωθεί από την ομάδα, διαψεύδοντάς την.

Λίγο αργότερα όμως, τόσο ο Βασίλης Φιλίππου όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ρίχτηκαν στη μάχη. Ενώ στην αρχή ο παρουσιαστής έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά να πριονίσει το κούτσουρο, στη συνέχεια το πήρε στα χέρια του και το έσπασε στα δύο.

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου