Φάρμα: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ηττήθηκε στην μονομαχία από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, μετά μονομαχία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Οι εντάσεις και οι καυγάδες έκαναν για ακόμη μια φορά την εμφάνιση τους στο ριάλιτι περιπέτειας, με αφορμή αυτή την φορά την επιλογή του Βασίλη να διαλέξει να μονομαχήσει με τον Μιχάλη, παρόλο που τον θεωρεί σαν «πατέρα» του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδειξε σε όλο το επεισόδιο πόσο εξοργίστηκε με την απόφαση αυτή, καθώς ο Μιχάλης είναι ο κολλητός του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να μονομαχήσουν, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο τελικά να κερδίζει τόσο τα αγωνίσματα όσο και την παραμονή στο παιχνίδι, με τον Μιχάλη να αποχαιρετά την εμπειρία αυτή.

Φάρμα αποχώρηση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να πει τελικά το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλο που αρχικά δεν ήθελε πολύ να πάει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα και να δοκιμάζει τον εαυτό της στις γεωργικές εργασίες.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.