Αγγελική: Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική

Όσα θα δούμε τη νέα εβδομάδα 19 έως 22/4 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική

Έχουμε όλες τις εξελίξεις στην σειρά Αγγελική, που θα προβληθούν τη νέα εβδομάδα 19 έως 22/3. Στο πρώτο επεισόδιο, η Τζένη, αποκαλύπτει στον Παύλο την αλήθεια για την Αγγελική. Ενώ και η Αθηνά έχει μάθει τα πάντα για την πραγματική της ταυτότητα.

Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα στην Αγγελική του ALPHA

Δευτέρα 19 Απριλίου - Επεισόδιο 118

Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της. Ταυτόχρονα ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει το Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε λέγοντάς του όλα όσα ξέρει.

Στον κόσμο τον Ζάχων ο Θωμάς με τη Λένα είναι ακόμα ψυχραμένοι και ετοιμάζονται για την αποφυλάκιση του Μιχάλη ενώ πίσω στο σπίτι των Αργυρών η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκείνη. Στην πραγματικότητα συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής.

Τρίτη 20 Απριλίου - Επεισόδιο 119

Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την αυτοκτονία που δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται με τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει τη Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα. Στη συνέχεια η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο.

Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά του λέει ότι γι’ αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει τη Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι. Τέλος, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλλει.

Αγγελική 15/4

Τετάρτη 21 Απριλίου - Επεισόδιο 120

Ο Παύλος έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με το Δημήτρη. Η Αθηνά επεμβαίνει θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την Αγγελική που είναι ο μεγάλος εχθρός αυτή τη στιγμή.

Με την επιστροφή του Μιχάλη στο σπίτι, οι Ζάχοι λένε και στον Αποστόλη όλη την αλήθεια για το βιασμό της Λένας απ’ τον Αργυρό κάτι που ο Αποστόλης δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να εξηγήσει πολλά που δεν καταλάβαινε. Η Αθηνά, έχοντας καταλάβει ότι η Αγγελική ξέρει ότι της λένε ψέματα κι έχει αρχίσει να τους υποπτεύεται, βρίσκει μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά.

Η Σοφία ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι σκοπεύει με τα παιδιά και την Ιωάννα να φύγουν απ’ το κτήμα και την ρωτάει αν θέλει να τους ακολουθήσει. Η Κατερίνα ενώ είναι πολύ ευχαριστημένη από τη Σοφία και τη δουλειά της μπαίνει σε δίλημμα καθώς αν δεχθεί θα πρέπει να απομακρυνθεί από το Δημήτρη, πράγμα που δεν θέλει καθόλου. Η Ελένη πανικοβάλλεται όταν ο συνεργάτης της της δηλώνει πως πλέον είναι μόνη της και δεν θα την καλύψει στο δεύτερο τεστ dna που έκανε. Αυτό την οδηγεί στο να πει στον Μιχάλη ότι θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα, αποκαλύπτοντας του και την αληθινή της ταυτότητα.

Πέμπτη 22 Απριλίου - Επεισόδιο 121

Ο Δημήτρης κρυφακούει το ξέσπασμα του Νικόλα στην Αθηνά και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να μην αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για όσα έχουν γίνει. Ο Παύλος βρίσκει την Ελένη και της ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτά που του είχε πει.

Η Ελένη του εξηγεί ότι ο Αργυρός γνώριζε για τον βιασμό και πως είχε υποψίες ότι η Αθηνά κι ένας γιος της σκοτώσανε τον πατέρα εκείνου του κοριτσιού. Η Αθηνά βρίσκει τον Μιχάλη και του ζητάει να τηρήσει τη συμφωνία τους αλλά αυτός της λέει ότι για να φύγει για πάντα απ’ το κτήμα θέλει το ποσό που του υποσχέθηκε. Τέλος, στο βραδινό τραπέζι, ο Στέφανος μαζεύει όλη την οικογένεια για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Η Δήμητρα Σιγάλα έδωσε spoiler - «Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών»

Αγγελική spoiler

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία υποδύεται τη Σοφία στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, μίλησε στον Lampsi Fm 92,3 και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και ένα spoiler, αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας της θα φύγει από το κτήμα των Αργυρών.

«Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη.

Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος. Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν.

Μέχρι τώρα είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο, ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει.

Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει», κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.